tiistai 25. elokuuta 2009

Vieraiden viides päivä

Tämän päivän turistikohde oli Houstonin luonnontieteellinen museo, jonne päätettiin matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla. Nyt ovat siis Olli ja Riittakin päässeet kokemaan bussi numero nelosen ja Houstonin ainokaisen ratikan ilot ja riemut. Museossa meitä kiehtoi ensisijaisesti Kiinasta lainassa oleva Terra Cotta sotilaiden näyttely, joka oli kyllä ihan mielettömän hieno. Villen kanssa osallistuttiin heti museon järjestämään kilpailuun, josta voi voittaa kahdentoista päivän matkan Kiinaan katsomaan patsaita ihan alkuperäisessä ympäristössään. Pitäkää peukkuja että osuis arpaonni kohdalle!

Näyttelyn jälkeen kipaistiin lounaalla ja palattiin takaisin tutkailemaan vielä varsinaista museokokoelmaa. Olli ja Riitta kävivät myös vilkaisemassa 3D elokuvan Under the Sea, joka oli kuulemma kovasti vaikuttava. Me Villen kanssa päätettiin tutustua elokuvatarjontaan (esim. 3D elokuva Sharks on mun listalla) jonain toisena päivänä, koska me ei ilman jäsenyyttä näköjään pystytä poistumaan yhdestäkään kohteesta. Sen sijaan ihasteltiin kaikkea muuta, kuten dinosauruksia. Ne on melkein yhtä hienoja kun hait.
Sapelihammastiikeri hyökkäysasemissa.
Ja vielä jättikokoinen armadillo.
Illemmalla käytiin vielä elokuvissa katsomassa Post Grad. Varsin hupaisa ja hyväntuulinen vissiin draamakomedian alle luokiteltavissa oleva leffa, jonka parissa viihdyttiin kaikki neljä. Ja hyvin upposi ne popparitkin, joita piti luonnollisesti ostaa evääksi täydellisen amerikkalaisen elokuvakokemuksen saavuttamiseksi.

Ei kommentteja: