keskiviikko 12. elokuuta 2009

Paitoja ja lippuja

Kävin tänään vähän shoppailemassa. Saatiin alennuskuponki silloin kun ostettiin Villen uudet housut ja se meni tänään pois voimasta, joten aattelin katsastaa löytyiskö jotain. Onnistuinkin sitten hankkimaan vähän lisää peruskamppeita, yhden lyhythihaisen paidan ja pari toppia. Ja tätä ei tutut muuten hevillä usko, mutta niistä ei ollut yksikään musta! Tai edes harmaa, tai valkoinen... Enkä päässyt alennuskuponkiakaan käyttämään, kun kaikki ostokset oli jo valmiiksi alennuksessa (ja kuponki, tietenkin, kävi vain normaalihintaisiin ostoihin), mukaanlukien paketti urheilusukkia joita Ville toivoi. Sai mies muutakin, yllärilahjan. Sattui nimittäin silmiini miesten osaston alennusrekistä niin hieno t-paita, ettei sitä voinut sinne jättää.
Siis haloo, miten mä olisin voinut vastustaa? Olenhan kuitenkin tunnustanut ennenkin olevani huomattava Wolverine-fani.

Ehdin muuten täällä jo harmittelemaan että ollaan poissa maasta kun Placebo keikkailee Suomessa marraskuussa (keikkailtuaan ensin Provinssissa, minne en myöskään päässyt). Sit tajusin, että hei, mahtaiskohan ne kiertää Jenkeissäkin? Google oli ystävä ja kertoi että joo, kyllähän ne kiertää. Eivät tosin tule Houstoniin, mutta Austiniin ja Dallasiin kylläkin. Ja sit, ehkä yllärilahjasta heltyneenä, Ville sanoi että ostetaanko liput? Ja kymmenen minuuttia myöhemmin oltiin tilattu Dallasin keikalle tiketit ja meikä pomppi tuulettaen tasajalkaa ympäri kämppää. Mä pääsen syyskuussa kattoon Placeboa! Päästään samalla katsastaan millaista Dallasissa on, kun aateltiin sitten varata hotelli ja viettää koko viikonloppu siellä. Oonko vähän innoissani?!?

7 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hei...Mikä 0n Wolverine??? ja mikä Placebo????
Terkkuja Somerolta... tänään oli suuri päivä, kun meidän pikkuinen aloitti sitten koulun... äiti piti palkattoman vapaapäivän sen vuoksi että pääsi saattamaan pojan kouluun.. sniiif....

Sirpa kirjoitti...

ai juu tää ei kuulu tähän asiaan mutta nyt vasta (häpeäkseni tunnustan) olen katsonut Paris, Texas elokuvan.. onko siellä Houstonissa tosiaan sellainen autopankki , oikeesti?

Andy kirjoitti...

Wolverine on X-Men -sarjakuvien (ja elokuvien) ihan ykkösparas hahmo ja Placebo on brittiläinen bändi. :)
Mut hei, mä en ollut ees tajunnut että Emppu meni kouluun! Onnea paljon uusiin seikkailuihin!
(Mä vähän pikaisesti surffasin netissä, niin kyllä näyttäis sellainen pankki löytyvän..) ;)

mama kirjoitti...

*snikt* wolvie on paras!! villen kantsii jättää toi paita matkasta, ku tuutte jouluna suomeen, muuten se saattaa mystisesti "kadota"... 8-)

rauni kirjoitti...

On niitä muillakin hienoja paitoja. Mä sain tässsä joku aika sitten upean punaisen Apollo- paidan. KIITOS Tarja ja Ville. Se on kyllä mielestäni vielä hienompi kuin Villen paita.

Ville kirjoitti...

mama: Miten niin kadota? Mä pidän hyvää huolta mun rakkaasta paidasta, ja puolustan sitä kynnet ojossa.

Andy kirjoitti...

rauni: Haha, olihan se kyllä hieno. Ja paremmin sulle sopivakin, en mä ehkä olisi Wolverine-paitaa sun synttäripakettiin valikoinutkaan... ;)