maanantai 3. elokuuta 2009

Hai uima-altaalla?

Eilen alkoi täällä haiviikko! Discovery Channel aloitti perinteen vuonna 1987 ja se on jatkunut tähän päivään asti. Viikon ajan kanava esittää haiaiheisia ohjelmia ja dokumentteja, mitä eilen tiirailin suuren osan päivästä. Hait on hienoja. Tää tykkää! Kanavan nettisivuilla voi myös käydä tekemässä amerikan kielellä testin, joka määrittää millainen hai juuri sinä olet. Minä olen vasarahai, tuo pöljän näköinen (osui siis oikeaan) mutta vikkeläliikkeinen otus.
Posti toi tänään vähän lisälukemista uima-altaalle. Äitikulta onkin ehtinyt paketin perään kyselemään jo useita kertoja, joten nyt voi lopettaa murehtimisen onko se kadonnut matkalle. Ei ole, perille tuli. Kakkospostina (economy) vaan kestää vähän kauemmin, mikä ei haittaa tippaakaan lehtien ollessa kyseessä. Siltä varalta että kiinnostaa, kerrottakoon että paketti on pistetty postiin heinäkuun 8. päivä, joten kyllä se matkalla viipyi likemmäs neljä viikkoa.
Nyt me jatketaan sen pähkäilyä voiko chili con carnea syödä pastan kanssa. Riisi on melkein loppu, eikä kumpikaan jaksa lähteä kauppaan yhden asian takia. Luova kokkaus kunniaan!

Haikuva täältä.

12 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hyvä, että tuli, vaikka nuo lehdet olivat vanhoja, luettuja jo lähtiessään. Se oli testilähetys ja tulos on, että kannattaa kuitenkin laittaa ykköspostina. Johan siinä karkitkin ehtii vanhentua tuollaisessa postin viipymisessä.

Lilli kirjoitti...

Minä olen valkohai.

mama kirjoitti...

valkohai minäkin, en kyl tajuu miks, ku toi luonnekuvaus on aikas lailla päinvastanen mun vastausten kanssa.

huomasitte varmaan, et lisääntymiskohdas ei ollu lainkaan vaihtoehtoo 'en halua jälkeläisiä'. hai-paroilla ei oo valinnan vapautta. 8-)

Andy kirjoitti...

rauni: No riippuu ihan paketin sisällöstä. Kyllä vanhoja lehtiä esmes voi odottaa sen ylimääräisen ajan. Karkkia tosin ei koskaan... ;)

Lilli: Hienoa!

mama: Joo, se kohta huvitti meitäkin kovasti. :)

Iitu kirjoitti...

Moi, aateltiin mummon kanssa, että tehdään testi vasta siellä. Toi englannin kieli ei oikeen oo iihan niin hyvä...

Andy kirjoitti...

Vaan siinähän sitä voisi treenailla, sanakirja vaan käteen. Etkö sä kumminkin koulussa ole jo useamman vuoden lukenut enkkua?

Olli kirjoitti...

Menin myös koukkuun ja testiin. Ekaksi tuli vastauksena vasrahai kuten Tarjalla ja kun en uskonut niin tein testin uudelleen vaihtamalla muutamia vastauksia. Tulos oli jälleen vasarahai eli pakko kai sitten on uskoa!
terv, Olli

Andy kirjoitti...

Ja miksei vasarahai muka kelvannut eka kerralla, mitä? Hyvä hai se on. :)

Olli kirjoitti...

Se vasarahai on pikkusen uglyn näköinen. Ei me kumpikaan sen näköisiä olla, vaikka oltaisiinkin sen oloisia ;)

Andy kirjoitti...

No ehkä vähän pöljän näköinen, mutta ei se nyt sentään ruma kai ole, jalo otus. ;)

rauni kirjoitti...

Mikä hai muuten Ville on?

Andy kirjoitti...

Ville on valashai. Se on kaikista haista se rauhallisin ja vaikein saada hermostumaan, eli kohilleen osui siinä. :)