torstai 6. elokuuta 2009

Melkein Loppiaisaatto

Millerin ulkoilmateatterissa järjestetään joka vuosi Shakespeare-festivaalit, jonka ohjelmistoon kuuluu kaksi näytelmää joita sitten parin viikon ajan esitetään. Tämän vuonna esitysvuorossa ovat Twelfth Night ja Pericles. Meillä oli hyvä tarkoitus mennä tänään tuota ensinmainittua katsomaan, mutta synkät pilvet horisontissa saivat muuttamaan suunnitelmia. Tultiin siihen tulokseen, että koska näyttää siltä että hyvinkin saattaa tulla vettä, harmittaa vähemmän jos päätetään jäädä kotiin kuin jos oltais menty ja jouduttu lähtemään kesken pois sateen iskiessä. Lisäksi päätöstä helpotti se, että Chroniclessa esitys sai melko huonot arvostelut.

Tää meni nyt vähän samaan sarjaan kun sillon kun Ville alkaa kertoa jotain juttua vain huomatakseen ettei muista puoliakaan yksityiskohdista. Sille käy niin aika usein, ja se itsekin nauraa asialle. "Olis taas ollut paljon parempi tarina jos olisin muistanut miten se oikeasti meni, tai edes mikä sen varsinainen pointti oli..." Meidän raportti Millerin Shakespeare-festivaalistakin olisi ollut paljon parempi jos me oltais oikeasti päästy näytelmä katsomaan. Mut aina ei voi voittaa, katotaan josko viikonloppuna joku ilta sais mentyä. Ja ei, tänä iltana ei sit kumminkaan satanut...

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

ville tarinat on aina hirmu hellyyttäviä ja huvittavia, tosin joskus ehkä vähän väärästä syystä...
pointti, mikä pointti? 8-)

Andy kirjoitti...

Ja sillä on tapana kertoa sun juttuja eteenpäin tyylillä "luin lehdestä, että..." Etkä lukenut, kun Mama just eilen kertoi. :)

mama kirjoitti...

niin on. jopa sillon ku mä istun ihan vieres! 8-)

Andy kirjoitti...

Se väittää että se ei tee sitä tahallaan, vaan ihan oikeasti unohtaa mistä se on sen kuullut/lukenut. Mut ota imarteluna, kun sehän sit tarkoittaa vaan että sen mielestä sun jutut on niin hyviä että niitä kannattaa kertoa eteenpäin. :)