torstai 13. elokuuta 2009

Melua

Silloin kun me muutettiin tähän meidän asuntoon, olivat juuri tehneet edellisten asukkaiden jälkeen ihan täysremontin. Kaikki pinnat oli maalattu, kirottu kokolattiamatto vaihdettu, ja kylpyhuoneen systeemit oli todennäköisesti kanssa ihan uusia, tai sit ainakin kiillotettu niin hyvin etten oo eläissäni nähnyt (luulisin että uusia, koska meille sanottiin ettei niitten sentään tarvitse ihan sen näköiset olla sit kun me muutetaan aikanaan pois). Remppaavat vissiin pikkuhiljaa kaikki asunnot täältä meidän nurkasta kompleksia sitä mukaa kun tyhjenevät, koska viereisessä kämpässä on parhaillaan menossa vastaava pintojen uusiminen, kuten myös sitä seuraavassa. Ei siinä mitään, kivahan se oli muuttaa supersiistiin asuntoon, joten suodaan se ilo tulevillekin vuokralaisille. Mutta kuka keksis äänettömät remonttityökalut?

6 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Niitä äänettömiä työkoneita kaivattaisiin myös Eerikinkadulla! Parhaassa tapauksessa remonttipaalujen purku aloitetaan klo 04 kuulema liikenteen takia, ja niiden porapaalutus klo 07, joka jatkuukin sitten iloisena kilkutuksena vesikatolta joka yllättäen kuuluu kaipaavan samanaikaista korjausta kun talo on muutoin vajoamassa jokeen. Ihanaa, ja illan päätteeksi Julian ilmanvaihtotorvi pauhaa klo 23 asti. Nukkua voi siis klo 23-04 välisen ajan, jos pystyy hyödyntämään madollisuutensa tehokkaasti.Onneksi ei tarvitse olla siellä kaiken aikaa.

Andy kirjoitti...

Voi ei! Täällä sentään aloittavat vasta kohtuulliseen aikaan, lopettavatkin järkevästi, eikä melua sentään koko aikaa kuulu. Turhasta siis valitin, ainakin vertailussa... ;)

marketta kirjoitti...

Joo, vähättelemättä kuitenkaan pienemmänkin mittakaavan aiheutamaa kiusaa. Veikkaan kyllä että Eerikinkatu mahtuu mille hyvnsä Top-ten -listalle.

Andy kirjoitti...

No kyllä varmasti! Me taas havaittiin tänään että kaverit remppaa naapurissa myös lauantaina. Eihän se ole reilua...

mama kirjoitti...

mä oon kans asunu (ja tehny ite asias töitä) yhen paaluremontin yläpuolel ja täytyy sanoo, et jos sais valita, ni mä ottaisin kuiteski mieluummin sen, ku nykysen asunnon alakerran viulunvinguttajan. kaveri ei oo kehittyny kahes vuodes yhtään!! kerrostalos ei sais kyl soittaa muuta ku poskee...

Andy kirjoitti...

Viulu on vaikea soitin... ;) Täälläkin joku soittaa välillä pianoa, mutta ihan kohtuullisen hyvin, joten se ei yleensä häiritse mua.