tiistai 11. elokuuta 2009

"Tavikset tahtovat tosi teeveen"

Meidän tiistai-iltojen ilo pahe ilo on Fox-kanavan Hell's Kitchen. Tuo huippukokki Gordon Ramsayn tosi-tv-sarja, jossa kaveri saa vapaasti kyykyttää huippukokin urasta haaveilevia kilpailijoita. Ja on muuten paha suustaan tuo Ramsay, mikä tekee ohjelman seuraamisesta aina vain hauskempaa. Kovin rakentavaa kritiikkiähän nuo uskomattoman kekseliäät solvaukset eivät tarjoa, mutta viihdettä senkin edestä. Tai sitten me vaan ollaan jotenkin kieroja... Sarjasta on meneillään nyt kuudes kausi. Suomessa on esitetty niistä kolme, ja me ollaan nähty ne kaikki. Mahdollisesti lahjakkaampaa kokkitaitoa esittelee Top Chef -sarja, mutta Hell's Kitchen on kyllä vähintään yhtä hauska. Me suositellaan.

Sen sijaan me ei suositella Foxin uutuutta, jota Hell's Kitchenin jälkeen esitetään (ja jota, pakko tunnustaa, me jäädään aina myös katsomaan). Se on More to Love, tai kuten Ville sanoo, Tavisten unelmien poikamies. Sarja mainostaa itseään sillä, että keskiverto nainen amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa on kokoa 32, kun taas keskiverto amerikkalaisnainen on kokoa 44, ja kuinka tähän tulee nyt muutos. Sarjassa on siis "oikean" kokoisia naisia kilpailemassa "oikean" kokoisesta miehestä. Muuten sarja seuraa ihan Unelmien poikamiehen kaavaa, mitä nyt ruusut on korvattu timanttisormuksilla. Ja kilpailijat puhuu huomattavasti enemmän ruuasta ja itkee joka välissä kuinka ei ole ikinä ollut treffeillä, kun on niin isokokoinen. Mun mielestä Unelmien poikamies on ihan kamala, mutta tää tavisversio on jotenkin niin kovin kiehtova. Aika pelottavaa...

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mä tykkään kans tosi paljon! Siis niistä kahdesta ekasta. Olen katsonut kaikki Suomessa näytetyt jaksot. En kyllä ole varma söisinkö läheskään kaikkia niiden tekemiä pöperöitä, olivat ne sitten kuinka hienoja tahansa. Veristä lihaa ja kampasimpukoita.... =O Ja niiden käsitys jälkiruoasta on aina joku leipävanukas?!

Andy kirjoitti...

Joo, me on muuten Villen kanssa ihmetelty niitä ihmisiä jotka sinne menee syömään. Eikö ne tiedä ettei sieltä (ainakaan ekoissa jaksoissa) mitään ruokaa saa..? ;)

Sanna kirjoitti...

Miksi kukaan ei sano Gordon Ramsaylle vastaan? Miksi ne ei osaa paistaa sitä lihaa kypsäksi edes sen mittapuun mukaan kuin ois tarvis? Mut hei, Tom Colicchio on aika ihku...jotenkin... ;) =D

Andy kirjoitti...

Älä ny, kutoskaudella ne kyllä sanoo. Yhden kaverin kanssa oli melkein jo käsirysy ja eilisessä "tapahtuu ensi jaksossa" -pätkässä huusi sille jo yksi toinenkin kilpailija... Mut joo, mäkin tykkään Tom Colicchiosta, tosin tykkään kyllä Ramsaysta kanssa.. :)

mama kirjoitti...

gordonin ravintolabisnes keikkuu muuten parhaillaan niin pahasti konkurssin partaal, et kaveri on joutunu myymään ferrarinsa. melkein käy sääliks.

Andy kirjoitti...

Mun mielestä on julmaa pakottaa ketä tahansa luopumaan Ferrarista. Paitsi jos luopuminen tarkoittaa mulle antamista.. ;)