maanantai 31. elokuuta 2009

Depeche Mode

Heti kun mä intoilin jostain kivasta jutusta etukäteen, kävi huonosti. Siksipä olinkin ihan hiljaa siitä, että meillä oli liput Depeche Moden keikalle. Ihan vaan varmuuden vuoksi, ettei vaan satu mitään. Eikä sattunut, vaan päästiin viettämään viimeistä lomapäivää hyvän musiikin parissa.
Alkaa siinä kavereilla olla jo ikää, mutta hemmetin hienon parituntisen vetivät kumminkin. Ja Ville osti mulle vielä keikkapaidankin muistoksi mukavasta illasta. Nimenomaisen keikan saisi tilattua myös cd:lle poltettuna, mutta enpä tiedä tartutaanko tilaisuuteen. Toisaalta, vastaavanlainen levy on hankittuna aikanaan Lontoosta Pop Will Eat Itselfin keikan jälkeen ja se on kyllä ihan tosi mukava muisto huippuhauskasta matkasta. Saas nyt nähdä. Mut joo, hyvä show oli ja yleisö eli tosi hienosti mukana. Tulee aina kiva tunnelma kun porukka on innoissaan. Potin räjäytti erityisesti toisen encoren aloittanut Personal Jesus, joka on kyllä mahdollisesti poppoon kaikkien aikojen kovin biisi...

4 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Loistavaa kun konserttimatkanne sujui noin hyvin! Villen viikon loma taisi saada kunnon päätöksen ja nyt pääsette taas palaamaan ihanaan arkenne. Teillä tulee matkastanne mahtava kokoelma lämpimiä muistoja ja ikimuistoisia kokemuksia!
Olli

Andy kirjoitti...

Joo, ja sääkin oli mitä mainioin vaikka ukkosta ennustettiinkin. Kyllä oli hyvä loma kaikin puolin. :)

helka kirjoitti...

DM rule!

Andy kirjoitti...

:)