maanantai 17. elokuuta 2009

Piirrettyjä

Tänään kävi oven takana mukava nuori mies kysymässä asunnon entisten asukkaiden perään. Tämä oli jo toinen kerta, mutta ekan kaverin kanssa unohdin tyystin että minulta löytyy heille uusi osoite (perheen äiti kävi kerran kysymässä onko meille mahdollisesti toimitettu heille kuuluvaa pakettia ja jätti osoitteen jos paketti vaikka ilmaantuisi), joten lähetin pojan toimistoon kysymään jos sieltä irtoaisi osoite. Tällä kertaa muistin lappusen ajoissa ja oven takana odottanut tyyppi oli oikein kiitollinen. Nyt kaikki miettii että olipa tylsä juttu, miksi ihmeessä vaivauduin edes raportoimaan. No siksi kun kävi ilmi, että asunnon entiset asukkaat ovat olleet mukana tekemässä piirrettyjä versioita raamatun tarinoista (??). Tai jotain. Poika kysyi minultakin olisinko kiinnostunut osallistumaan projektiin. Ööh, tota, en mä kyllä oikein usko, kiitos vaan kysymästä.

7 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hei kuka se olikaan hajamielinen, olisiko niin, että pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin ;)

Olli kirjoitti...

Joskus aiemmin Marketta esitti ajatuksen, että kirjoittaisit kokemuksistanne juttuja johonkin lehteen. Lehdethän ottavat nykyisin matkakuvauksia maallikoilta kun toimittajien roudaaminen maailmalle on liian kallista. Sinä kirjoitat niin paljon ja kuvaavasti, että tuo kirjoitusaktiviteetti voisi olla kivaa puuhaa ja näkemysten jakamista muille. Erillisissä kirjoituksissahan voisi olla oma teema kun kokemuksenne karttuvat jatkuvasti.
Pohjimmaiseksi ihmisen täytyy kuitenkin saada tehdä vapaa-aikanaan sellaista, mistä todella tykkää.
terv, Olli

Andy kirjoitti...

rauni: Haha, en minä nyt vielä yhdellä pikku unohduksella pääse Villen kanssa samaan sarjaan... ;)

Olli: Tän blogin kirjoittaminen on ihan kivaa, kun siitä ei tarvitse mitenkään stressata ja jos joskus ei huvita kirjoittaa niin sitten ei tarvitse. Tai välittää isommin siitä, etten kirjoita kieliopillisesti kovin hyvin (varsinkin pilkutus menee mun mielen mukaan, ei sen mukaan miten kuuluu...). Niin en sit tiedä olisko musta kirjoittamaan mitään "kunnollista" ja oikeaa, kun sit pitäis välittää niistä pilkuistakin ihan eri tavalla...

rauni kirjoitti...

Kuinka paljon olet lukenut noita juttuja lehdistä?
Ei niitä ole kirjoitettu kielioppi toisessa kädessä, se tappaisi niistä mielenkiinnon alta aikayksikön.
Mielenkiintoista tekstiä sulta on syntynyt koko ajan. Ja jo alakoululaisena. En kuitenkaan tällä tarkoita, että sun pitää tehdä vastoin tahtoasi, mutta älä ole liian kriittinen itsellesi.

Andy kirjoitti...

Mutta kun mä tiedän että mä en osaa pilkuttaa... ;) Mut en mä halua ainakaan mitään sellaista nyt tähän mikä toisi mukanaan eräpäiviä sun muita. Olis meinaan yks toinenkin kirjoitusprojekti, jossa on ihan riittämiin mulle siltä virallisemmalta puolelta..

Lilli kirjoitti...

hei, jos se olis ollu the brick testament, niin kai sä silloin oisit osallistunut. olisit voinut päivisin väsäillä legonäkymiä ja keksiä niille hauskoja puhekuplia. kyllä mä olisin ollut ylpeä!

Andy kirjoitti...

Se oliskin ollut harkinnan arvoinen juttu. Tää versio vaan vaikutti vähän aiheen enemmän tosissaan ottavalta... ;)