lauantai 29. elokuuta 2009

Sinne meni, vieraat

Käytiin justiinsa viemässä Olli ja Riitta lentokentälle ja nyt me ollaan ihan kahdestaan taas. Oli kyllä ihan älyttömän kiva kun oli vieraita kyläilemässä, se toi ihan uusia puolia meidän päiviin. Hirmu hauskaa päästä näyttämään muillekin meidän suosikkipaikkoja Houstonissa, jonka lisäksi myös meille uusia kohteita tuli käytyä läpi reilun viikon mittaan. Vieraat myös kirjoittivat pienen yhteenvedon kokemuksistaan, jonka lupasin julkaista sitten kun heidän kone kiitää jossain Atlantin yllä. Mutta sitä ennen nää heittäytyy sohvalle syömään eiliseltä jäänyttä kiinalaista ja nauttimaan Villen lomaviikon toiseksi viimeisestä päivästä.

6 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

MOi, hei kun tota tää ei nyt tähän liitu mut tiiätkö millaset kengät on superstarit???? Sellaset kalliit upeet kengät! Äiti osti mulle ne Forssan citymarketista ja siinä myyjä auttoi meitä löytämään koretex-kangät mulle. Muuten ne superstarit on kokoa neljäkymmentä... Saan kohta lainailla sulta kenkiä. Tuli siis puheeksi että niitä suparstareja saa varmaan sieltä houstonistakin ja myyjä kertoi että oli juuri vähän aikaa sitten saapunut s
Suomeen Amerikasta. Hän oli ollut myös houstonissa ja siinä juteltiin n. 5-10min. Ja saatiin hyviä vinkkejä......
Ei mulla muuta kun että lokakuu lähenee....... HALATAAN KUN TAVATAAN.....:):)<333

Iitu kirjoitti...

Siis oltiin ostamassa mulle koretex-kenkiä ja siinä oli niin hyvä alennus satatsen suprstareista et oli pakko kinuu viimeseen asti. Niistä satasen nahka kengistä oli jääny hinnaks vaan 69.90€.........
Ei mulla muuta.... kuha tarkensin.

rauni kirjoitti...

Kerätkää vaan runsaasri voimia, kun me ummikkosuomalaiset tullaan, niin joudutte vielä lisäksi tulkkaamaankin meille. Olisi pitänyt jatkaa kieliopiskelua aikanaaan, mutta kun ei silloin ollut olevinaan aikaa.

rauni kirjoitti...

Pitäisi varmaan laittaa tähän koneeseen ohjelma, joka ei hyväksy kirjoitusvirheitä;) vai olisiko syytä ruveta huolellisemmaksi tämän kirjoittamisen suhteen.

Olli kirjoitti...

Oli tosi mahtava reissu ja kotimatka sujui varsin rauhallisesti. Tultiin tunti sitten kotiin ihan aikataulussa ja eka koneellinen pyykkiä (kaikki kesävaatteet) on jauhamassa. Uskomme vakaasti, että noin suloisten ja lämpimien isäntien matkassa kaikilla vierailla on valtavan kivat tunnelmat.
Sydänterveisin Olli ja Riitta

Andy kirjoitti...

Iitu: Siis Conversen Superstarit? Tiedän, joo, mulla on joskus sun ikäisenä ollut yhdet Converset itellänikin... ;)

rauni: Ei kirjoitusvirheet ole niin kovin vakavia.. Ja kyllä me hyvin tullaan pärjäämään, tulkkauspalvelu toimii kyllä. :)

Olli: Hyvä että pääsitte turvallisesti perille ja oli kiva kun kävitte kylässä! :)