torstai 6. elokuuta 2009

Megapuhku

Enpä olisi etukäteen uskonut että jonain päivänä kuvaan videota vessassa, mutta mitäpä en tekisi voidakseni raportoida paikallisia erikoisuuksia... Ricen kampuksella on nimittäin kaikissa vessoissa sellaiset puhaltimet, joilla kädet voi kuivata. Sellaiset ärsyttävät, tiedättehän, millä ei koskaan saa käsiä kunnolla kuivaksi, jotka pitää vaan hirmu melua, ja sit kuitenkin koko ajan toivoisi että saisi sitä paperia tai käsipyyhettä jostain. Tai ei sittenkään ihan sellaiset, koska toisin kuin niissä mihin oon tottunut, näissä on se puhallusteho vähän eri luokkaa. On muuten jokseenkin häiritsevää huomata että kämmenselän nahka liikkuu puhkun voimasta. Ja koska tätä ei voi riittävästi sanoin kuvailla (ettekä olis uskoneet kumminkaan), kuvaan astuu se videointi. Tarkistin kyllä, ettei vessassa ole sillä hetkellä muita...


Ps. Oli kerran aiemmin puhetta siitä, kuinka kotona syntyneiden on usein vaikea saada passia kun syntymätodistus voi olla väärennetty. Päivän lehdessä oli kolumni jossa aihetta käsiteltiin ja kerrottiin tapauksesta, missä toinen kaksosista oli saanut passin, mutta toisen hakemus hylättiin. Voisko joku selittää tän logiikan mulle?

7 kommenttia:

Helka kirjoitti...

Heh, youtubeen! :D

P.S. Kirjoitan muuten uudella läppärillä, woohoo!

Andy kirjoitti...

Haha, en mä usko että mun video niin kiinnostava on. :) Onnea uuden koneen omistajalle!

marketta kirjoitti...

Ei pidä vähätellä taitojaan, kuten ennenkin olen sanonut!

rauni kirjoitti...

Minunkin mielestäni sinä pidät rimaa liian korkealla. Olen lukenut lehdistä paljon vähemmän mielenkiintoisempia juttuja. Eikä niin hauskasti kirjoitettuja.

Andy kirjoitti...

marketta: No eipä YouTubessa juuri taidoilla olekaan väliä... ;)

rauni: Hei kaverit hei, nyt puhutaan siitä että laitanko YouTubeen videon jossa pidän kättäni kuivauspuhaltimen alla. Missä tässä on se rima..? :)

mama kirjoitti...

eihän youtubessa oo rimaa... veikkaisin myös, et laadullisesti sun video ois parempi ku noin 65% youtuben muusta tarjonnasta. 8-)

Andy kirjoitti...

Jep, mutta kuka oikeasti haluaa YouTubeen..? ;)