tiistai 22. toukokuuta 2012

Tuplanäytös

Käytiin lauantaina tosi pitkästä aikaa taas drive-inissä, kun löivät ohjelmistoon niin houkuttelevan tuplanäytöksen, ettei vaan voitu vastustaa. Ensin Avengers, joka on ollut tarkoitus käydä katsomassa siitä lähtien kun se tuli ensi-iltaan, siinä kuitenkaan onnistumatta, ja sitten Dark Shadows, joka nyt oli pakko nähdä, koska kaikki mitä Tim Burton ja Johnny Depp tekee yhdessä nyt vaan on pakko nähdä.
Ilta oli mitä mukavin, vaikka pääsylippujen hintoja olikin nostettu taalan verran sitten viimekäynnin. Kuusi dollaria on silti sen verran edullinen hinta kahdesta leffasta, että jälleen kerran todettiin että tästähän voisi ottaa vähän säännöllisemmän tavan. Vaikea uskoa että edellisestä (ja tähän mennessä myös ainoasta) käynnistä oli jo yli vuosi. Tykkäsin edelleen jutusta vähintään yhtä paljon ja lämmöllä muistelemani chilijuustohodarikin oli just niin hyvä kuin ajattelinkin.
Avengers oli ihan tosi mahtava, parhaita sarjakuvaleffoja ikinä. Dark Shadowskin oli hyvä ja ajoittain oikeinkin hauska, mutta ei valitettavasti niin huippu kun oon tottunut Burtonin ja Deppin yhteisprojekteilta odottamaan. Saattoi osittain johtua toki siitä, ettei mulla ole pienintäkään kosketuspintaa siihen tv-sarjaan johon kyseinen elokuva perustuu. Mut kivaa oli silti, joten toivottavasti sitä sais oikeasti lähdettyä drive-iniin pian uudestaan.

Leffajulisteet lainattu täältä ja täältä.

Ei kommentteja: