sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Texans-fanin tuskanhetket

Tällä kaudella ei nähtävästi ole kovin helppoa olla Texans-fani. Viime sunnuntain peli San Francisco 49ersia vastaan päättyi noloihin lukemiin 3 – 34, ja tämänpäiväinen kotipeli ei mennyt juurikaan sen paremmin, kun St. Louis Rams pisti meitä turpaan 13 – 38.

Suurin osa fanijoukoista on laittanut tappioputken meidän quarterbackin (eli pelinrakentajan, mutta en osaa käyttää hölmöjä suomenkielisiä jalkapallotermejä) piikkiin, ja vaikka onkin totta että meidän QB on pelannut selkeästi tasoaan heikommin ja virheherkemmin, ei muu joukkue ole missään tapauksessa syytön huonoihin tuloksiin. Tuorein tappiokin vaati ihan koko jengin panoksen, eikä missään nimessä johtunut vain kenenkään yksittäisen pelaajan tyrimisistä.

Ehkä se vielä tästä, tosin jos joukkue ei pian paranna otteitaan, tulee loppukaudesta ihan todella rumaa ja epämiellyttävää katseltavaa. Meidän rakkaat Texansit, jotka aloittivat kautensa Super Bowl -uholla, ovat 2 – 4 ja jos otteet eivät pian parane, ei niillä ole asiaa edes playoffeihin, mistään Super Bowlista puhumattakaan.

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

No voi voi.
Toivottavasti ne nyt jatkossa tsemppaa ja pelaa paremmin.

Andy kirjoitti...

Toivottavasti. Ei ne hirmu paljon huonomminkaan kai voi pelata. ;)