keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vihdoinkin

Vihdoinkin se on täällä! Tätä päivää on odotettu kauan, ja nyt se on vihdoinkin koittanut! Tänään oli ensimmäinen päivä en edes muista kuinka pitkään aikaan, kun lämpötila ei kertaakaan, ei missään vaiheessa, noussut yli kolmenkymmenen asteen. Eikä nouse koko loppuviikkonakaan.

Ymmärrän toki, että tästä aiheesta iloitseminen saattaa vaikuttaa liioitellulta tai jopa väärältä, ottaen huomioon että joissain osissa Suomea on satanut jo lunta, mutta en välitä. On nimittäin oikeasti ihan tuhottoman ihanaa kun ei ole ihan koko ajan ihan tosi lämmin.

Kuvitelkaa kuinka onnellinen olen sitten, jos jossain vaiheessa voin käyttää esimerkiksi syvästi rakastamaani suhteellisen uutta nahkatakkia. Jonka ostamisen järkevyyden voisi joku kyseenalaistaa huomauttamalla, että Houstonissa sille kertyy potentiaalisia käyttöpäiviä vuoden aikana keskimäärin kaksi. Mutta onneksi se tyyppi ei ollut mukana kun sen ostin. Enkä muuten olisi kuunnellut vaikka olisi ollutkin.

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Olemme katsoneetkin jo sääennusteista, että siellä pitää hakea jo pitkähihaista paitaa, mutta ei vielä pitkäpunttisia housuja.
Täällä on jo toppatakitkin käytössä. Tänään pitää olla sateenkestävät vaatteet, tuuli on senverran kovaa ettei sateenvarjolla ole juurikaan käyttöä. Meillä ei vielä ole maahan jäänyt lunta se on samantien sulanut pois.

Andy kirjoitti...

Mulla on työvaatteet kyllä toisinpäin, pitkät housut jalassa mutta en mä mitään pitkähihaista paitaa ole kyllä reilussa kahdessakymmenessä asteessa kaivannut. :)