tiistai 12. marraskuuta 2013

Synttärihumua

Lokakuun viimeisenä juhlitaan meidän taloudessa perinteisesti Halloweenin lisäksi myös Villen synttäreitä. Tänä vuonna juhlapäivän kunniaksi otin töistä iltapäivän vapaaksi, hyvityksenä aiemmin tehdyistä viikonloppu- ja iltatunneista, ja suuntasimme Avalon Dineriin lounaalle. Kyseinen paikka on meidän ihan suosikkeja spesiaaliaamiaiskohteita, mutta mitään muita aterioita ei olla siellä nautittu. Ja vaikka lounas olikin erinomainen, ei se ollut yhtä huikean ylivoimainen muihin paikkoihin verrattuna kuin mitä Avalonin aamiainen on.

Lounaalta suunnattiin elokuviin katsomaan Villen valintana Gravity, jonka itsekin toki halusin kovasti nähdä, vaikka olinkin jo etukäteen huolissani siitä kuinka hyvin kestän mahdolliset asiavirheet. Yleensä olen huomattavan hyvä antamaan anteeksi kaikenlaisia epäloogisuuksia ja virheitä, koska ymmärrän niiden olevan satunnaisesti tarpeen juonen etenemistä ajatellen, mutta tässä kyseisessä leffassa aihe osui vähän turhan lähelle. Ja noh, ne epäloogisuudet ja ylilyönnit olivat myös sen verran huomattavia, ettei niiden anteeksiantaminen nyt vaan ihan kokonaan onnistunut.
Minun synttäriä juhlittiin myös puolikkaalla työpäivällä, sillä mun pomo ilmoitti ettei töihin ole asiaa kuin vasta lounaan jälkeen. Tällä kertaa vapaa oli nimenomaan synttärilahja, eikä näitä tunteja kuulemma sovi tehdä takaisin. Ja pääsinpä minäkin erityisherkkulounaalle, kun työkaveri halusi miehensä kanssa tarjota meille lounasta mun Rice Villagessa sijaitsevassa suosikki-intialaisessa.

Ihan älyttömän kivat synttärit oli siis meillä molemmilla. Mun mielestä on tavallaan aika hauskaa että ne on meillä näin lähekkäin, sitä voi viettää sen noin puolitoistaviikkoa ihan juhlahumussa. Sit tosin toki menee aina vuosi ennen seuraavaa kertaa, mutta mahtuuhan tuohon väliin kaikkea muuta hauskaa hääpäivästä yleisiin juhlapyhiin, että pärjää. Seuraavaa juhlanaihetta siis odotellessa.

Gravity-leffajuliste lainattu täältä.

Ei kommentteja: