sunnuntai 10. marraskuuta 2013

San Antoniosta kotoisin oleva lisko

Haluan esitellä toisenkin jutun, jonka vain ihan tosi tarkkasilmäisimmät kotiesittelystä huomasivat. Nimittäin meidän liskon!!
Lisko ostettiin alun perin parvekkeelle sijoitusta silmälläpitäen, mutta koska parvekkeella ei hankinta-aikaan vielä ollut huonekaluja, majoittui lisko tilapäisesti takan eteen. Ja siihen se näytti sopivan, tai oikeastaan kuuluvan, niin hyvin, että siihen se myös jäi.
Lisko on kotoisin San Antoniosta, josta on julkaisemattomia kuvia jopa kahdelta reissulta, eli nyt lienee varsin sopiva hetki heittää ne ilmoille. Ensimmäinen reissuista tehtiin jo reilusti yli vuosi sitten, kun anopit olivat kylässä ja päätettiin viedä heidät ihan uusille seuduille.
Vaikka matkasta onkin hurjasti aikaa, muistelisin molempien pitäneen San Antoniosta kovasti. Eikä ihme, kaupunkihan on ihan tosi kaunis ja tunnelmallinen. Suurimman vaikutuksen taisi tehdä San Antonion erikoisuus, Riverwalk, joka on minunkin mielestäni kyllä varsin upea paikka.
Toinen visiitti tehtiin alkuvuodesta, Ystävänpäivän aikaan. Minä olen useamman kerran kuokkinut Ville konferenssireissuilla tutustumassa uusiin paikkoihin, mutta tällä kertaa homma meni toisinpäin, kun minä osallistuin San Antoniossa järjestettävään konferenssiin, ja Ville tuli mukaan.
Me oltiin San Antoniossa vierailtu ennestään useampaan kertaan, mutta vielä löytyi sentään ainakin yksi ihan tuliterä kohde, johon ei oltu edellisillä reissuilla ehditty. Siispä vietimme muutaman tunnin tutustumalla San Antonion kasvitieteelliseen puutarhaan. Mielettömän kaunis ja mielenkiintoinen paikka, jossa helposti vierähti useampikin tunti kauniina päivänä.
Loppukevennyksenä vielä kuva eräästä toisesta liskoteemaisesta ostoksesta, vaikken kuollaksenikaan muista ostinko ensin tämän vai takan edustalla kotia vartioivan yksilön. Ja kyllä, koru on ollut käytössä useita kertoja piristämässä muuten suhteellisen asiallisia työvaatteita.

Ps. Ihan tosi huippua Isänpäivää meidän molempien
ihan tosi huipuille isille!!

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

San Antonio oli hieno paikka ja siellä oli paljon nähtävää.
Minun muistissani on sellainen kohta jossa sinä ja Ville keskustelitte juuri tuosta pienestä liskosta ja sen päätteeksi se jäi sinun ranteeseesi.
Vai miten Toinen anoppi muistaa?
Sen jälkeen poikesimme vasta siihen takojan taidetta myyvään liikkeeseen josta iso lisko suorastaan vaati päästä mukaan. Keskustelua herätti ainoastaan sen paino, jaksaako sitä siinä kuumuudessa kanniskella ympäriinsä.
Siellä oli todella kuumaa ja joku unohti suojata varpaansa joten paloivathan ne kunnolla, mutta silti se retki kuitenkin kannatti tehdä.

Andy kirjoitti...

Luulenpa että olet oikeassa, korulisko liittyi seurueeseen isoveljeään aiemmin.

Palaneet varpaat sen sijaan olin unohtanut kokonaan! Näyttivät kivuliailta.