maanantai 11. marraskuuta 2013

Lisää ikivanhoja kuvia

Anoppien vierailusta puheen ollen tuli mieleeni toisetkin jakamatta jääneet kuvat. Vietimme nimittäin yhden mukavan päivän kierrellen Houstonin Luonnontieteellistä museota. Olen ennenkin sanonut pitäväni kovasti kyseisen museon tavasta rakentaa erikoisnäyttelyt, eikä vierailun aikana kierretty Titanic-näyttely ollut millään lailla poikkeus. Hylystä nostetut esineet olivat aika huikeita, ja matkustajakohtalot tekivät suuren vaikutuksen.

Erikoisnäyttelyissä ei kuitenkaan käytännössä koskaan saa ottaa valokuvia, joten Titanic-aiheisia räpsyjä ei ole jaettavana. Sen sijaan museosta löytyi myös pienempi versio monta vuotta sitten nähdystä Terra Cotta -näyttelystä, jossa kuvaaminen yllättäen olikin sallittua. Olkaa siis hyvä, pieni näyte historiallisesta kiinalaistaiteesta.

3 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Minulla kävi tuuri sen näyttelyn suhteen, niin että ensimmäisellä reisulla nähtiin se suuri näyttely. Minulle himokuvaajalle oli pettymys että kamera piti olla laukussa,(mutta, kun näin kuinka yhdeltä mieheltä otetiin kamera pois kun hän kantoi sitä kädessään ei kuitenkaan sillä htekellä kuvannut,) niin ei tullut mieleenkään kaivaa sitä esiin.
Siksi olikin ihan huippua päästä näkemään niitä viime reisulla uudelleen ja nyt sai kuvata joten kuvia tuli sitten otettua paljon. Osa tosin sellaisia jotka joutivat poistoon, mutta sehän näissä digikameroissa on hienoa, ettei huonoja kannata säilöä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vain hieman myöhässä!!

T: Helka

Andy kirjoitti...

Rauni: Jep, ei nuo munkaan räpsyt kummosia ole, mutta onhan edes jotain muistoja. :)

Helka: Kiitos!! :)