sunnuntai 21. elokuuta 2016

Väliaikatiedotus

Viimeiset kaksi työviikkoa ovat kyllä olleet ihan kauheita. Ja pitkiä, tänään on nimittäin mun toinen vapaapäivä kahteen viikkoon, kun molemmat edelliset lauantait ovat olleet työpäiviä myös. Jälkimmäiset osat meidän Meksikon lomasta ovat siis kyllä tulossa, mutta valitettavasti vähän viiveellä, kun olen viime aikoina jaksanut töiden jälkeen vain ja ainoastaan tuijottaa uupuneena olympialähetyksiä telkkarista. Mutta eiköhän se taas tästä.
Kerrottakoon samalla että Mikon taannoiset terveysongelmat jatkuivat sit kuitenkin vielä kolmannen eläinlääkärikäynnin arvoisesti, pari päivää tämän postauksen jälkeen. Silloin maukulle määrättiin viikon mittainen antibioottikuuri, joten päästiin Villen kanssa testaamaan miten pillerin syöttäminen kissalle sujuu. Miko oli kuitenkin oikein reipas potilas, ja otti lääkkeensä suhteellisen kiltisti vain vähäisellä vastustelulla, vaikka niitä jouduttiin sille antamaan kahdesti päivässä.
Onneksi antibioottikuuri tuntui tepsivän, ja meidän pieni karvapallo on nyt jo hyvän tovin ollut oma energinen itsensä. Oli ihan kauheaa kun Miko oli kipeä, ja olin ihan surkeana kun toinen oli niin vaisu ja onnettoman oloinen. Onneksi nyt se taas riehuu ja leikkii ihan kuin ennenkin. ♥

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Ompa hyvä, että kisu on nyt kunnossa.😊

Andy kirjoitti...

Niinpä!! :) :)

Marketta kirjoitti...

Oi,polo on ihan hellyttävä. Kalle puolestaan lähti tänään taas ´hoitoon´. Talon omat kissatytöt ovat kasvaneet, eivätkä enää olleet ihan yhtä suopeita tämmöistä tunkeilijaa kohtaan. Saas nähdä miten meitin käy ajan mittaan.

Andy kirjoitti...

Voi Kalle-parkaa, toivottavasti se ei ole hoitokiusattu! :)