sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Uusia kirjoja, paljon kirjoja

Ensimmäinen kokonainen työviikko päättyi varsin mukavalla mielellä. Alan vähitellen hahmottamaan myös isompia kokonaisuuksia, vaikka omat hommani ovatkin pääasiassa pieniä yksittäisiä juttuja, enkä joudu enää ihan joka asiaa varmistamaan muilta, vaan osaan ihan itse. Kaikki työkaverit ovat hurjan mukavia ja tunnelma on kiireestä ja ajottaisesta kaaoksesta huolimatta pääsääntöisesti varsin rento. Viihdyn siis mainiosti, toivottavasti tulevat kaksi kuukautta sujuvat yhtä hyvin.
Perjantaina kiiruhdettiin töiden jälkeen kirjakauppaan. Meidän Barnes&Noblen jäsenyys nimittäin umpeutui tuossa kuun vaihteessa ja halusimme hyödyntää alennukset vielä viimeisen kerran. Mukaan tarttui H.P. Lovecraftin koko tuotanto yksissä kansissa, sekä vähän täydennystä NASA-aiheisten kirjojen kokoelmaani, eli Mercury-astronauttien itsensä kirjoittama We Seven. Myös kolmas hankinta sivusi samaa aihepiiriä, mutta siltä aidan vähemmän tutulta puolelta. Valitsimme nimittäin ostoskoriin Yuri Gagarinista kertovan teoksen, jossa kuulemma valotetaan jonkin verran myös Neuvostoliiton avaruusohjelmaa. Varmasti mielenkiintoinen opus.
Lauantainakin shoppailtiin, tällä kertaa vaatekaupassa. Havahduin viikon mittaan nimittäin varastoni puutteellisuuteen työkelpoisten vaatteiden osalta, kun valitettavasti kotipäivinä eniten käyttämäni, maailman mukavimmat ja vain vähän rikkinäiset farkkushortsit eivät oikein kelpaa. Siispä kävimme etsimässä lisää asiallisia vaatteita, erinomaisen hyvällä menestyksellä. Villelle oli puolestaan haussa uusi pikkutakki sekä muutamat farkut, mutta menestys oli valitettavasti sinnikkäästä sovittelusta huolimatta heikompaa, eikä mies ostanut mitään. Etsinnät siis jatkukoon, onneksi näillä ostoksilla ei ole yhtä kiire kuin minun työvaatteillani.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hauska kuulla, että työrintamalla menee hyvin ja viihdyt siellä.
Mielenkiintoisia kirjahankintoja. En kuitenkaan aijo niitä sitten suomessa lainata, sattuneesta syystä. Vaikka olisihan siinä taas syy kohentaa varsin niukkaa kielitaitoani, mutta se Houston-kirjankin suomennushanke on vielä ihan alkusivuilla.

Andy kirjoitti...

Mutta sillähän se kielitaito kohenee, sinnikkäällä harjoittelulla. =D