sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Perhosia, kiviä ja maailmanlopun enteitä

Vietettiin viikonloppua mm. luonnontieteellisessä museossa tuhlaamassa muutama ilmaislippu joita oli kertynyt. Aloitettiin vierailu planetaariosta, jossa käytiin katsomassa 2012: Mayan Prophecies. Ihan vaan että tiedetään mitä odottaa siltä seuraavalta maailmanlopulta, kun ei se tämänkertainen sit ilmeisesti oikein toteutunutkaan...
Seuraavaksi mentiin ihastelemaan perhostaloa, joka on yksi suosikkipaikoistani Houstonissa. Halusin siis ehdottomasti päästä kiertämään sen läpi vielä kerran (aikaisemmista käynneistäkin olen laittanut kuvia), eikä se tuottanut pettymystä edelleenkään. Upea, taianomainen paikka, jota tulen ikävöimään kun jätämme Houstonin taaksemme.
Museokierroksen päätteeksi tutkimme vielä kertaalleen päänäyttelytilat. Rakastan erityisesti mineraalinäyttelyä, josta löytyy upeita kiviä joka lähtöön. Minusta on ihan mieletöntä että maailmassa on kaikkea tällaista.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ihania kuvia, vahinko ettei ehditty siellä käydä.
Minkälainen se Mayojen maailmanloppu sitten tulee olemaan?

Andy kirjoitti...

No nyt näyttää pahasti siltä ettei me ehkä saada sitä maailmanloppua vielä silloinkaan, väittivät kovasti että nyt on joillain mennyt tulkinnat vähän metikköön.. ;)