sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Super Bowl -sunnuntai

Voi jestas kuinka tylsää meidän elämä onkaan viimeaikoina ollut, ei ole kyllä varsinaisesti tapahtunut mitään blogissa raportoimisen arvoista. Töitä vaan, ja pitkästä aikaa oikein todenteolla uudelleen viriteltyä juoksuharrastusta, mutta siinäpä se sitten lähinnä onkin.
Vaikka muuten on ehkä ollutkin vähän hiljaista ja tylsähköä, niin tänään tulee riittämään jännitystä. Tänään on nimittäin Super Bowl -sunnuntai! Aion siis viettää seuraavat tunnit liimattuna televisioon, kun Denver Broncos ja Seattle Seahawks ottavat toisistaan mittaa. Itse toivon ennen kaikkea hyvää peliä, jonka uskon vakaasti myös saavani, ja olen tyytyväinen kunhan parempi joukkue voittaa. Ja niin, myös puoliaika-show’ta odotan innolla, koska siellä esiintyvät Bruno Mars sekä maailman paras bändi, Red Hot Chili Peppers!!
Virallisesti kannatukseni kuitenkin saa Seattle, eikä vähiten siksi, että heidän riveissään pelaa yksi minun kansainvälisistä opiskelijoistani! Ensimmäistä NFL-kauttaan pelaava kanadalainen Luke Willson oli vielä viime vuonna Rice Owl, ja nyt Luke on Super Bowlissa! Aivan huikeaa, ja toivonkin Lukelle erityisen mahtavaa peliä. Tyyppi on kaiken lisäksi ihan tosi mukava kaveri, jolle toivoo menestystä mielellään. Siispä päivän teema: GO HAWKS!!

Kuvat lainattu täältä ja täältä.

Ei kommentteja: