torstai 26. maaliskuuta 2015

Hippipizzaa

Koska tauti vaivaa yhä, mentiin tänään matalan aidan kohdalta ruokailun suhteen. Meidän äiti kyseli tuossa viime viikolla että vieläkö me haetaan pizzat samasta paikasta kuin ennenkin, eli Domino'sista. Ei haeta, meillä on uusi ja parempi vakipizzamesta, Zpizza. Sen lisäksi että Zpizza löytyy ihan meidän kotinurkilta, on niiden pizzat ihan miljoonakertaisesti parempia kuin muiden ketjujen.
Zpizza harrastaa vähän sellaista terveysruokahenkistä linjaa, mikä tarkoittaa sitä että niiden ainekset on priimaluokkaa, jonka lisäksi listalta löytyy paljon kasvisvaihtoehtoja. Myös gluteenittomia ja kokonaan vegaanisia vaihtoehtoja on ihan peruslistalla, ja sit melkein joka pizzasta saa tilattua sellaisen jos on tarve. Meillä ei yleensä ole, mutta on ne vegaanijuusto-optiotkin tullut testattua kaverin kanssa (terkkuja Lillille!).
Tänään tilausvuorossa yksi mun suosikki, jossa on mm. kanaa, porkkanaraastetta ja ituja. Nam!

Useampi kuukausi sitten me haettiin kokeeksi Domino'sista vanha suosikki, Memphis BBQ Chicken Pizza, ja pakko sanoa että se oli kyllä Zpizzaan jo tottuneena melkoinen pettymys. Että kyllä me pysytään tän hippipizzan parissa tästä eteenpäin.

Ei kommentteja: