tiistai 3. maaliskuuta 2015

Parempaa kuin kissanminttu

Kuten sanottu, kyllä Miko esiintyy meidän blogissa säännöllisesti yhä, vaikka faktalistaukset (ainakin toistaseksi) loppuivatkin. En nimittäin mitenkään malta olla esittelemättä Mikon uusinta innostuksen kohdetta.
Jostain täysin käsittämättömästä syystä Villen hikinen juoksupaita (kuvassa Mikon alla) saa kisun ihan hurmioon. Ja nimenomaan siis paita jota on käytetty, ei se puhtaana innosta yhtään muuta kuivausrumpulämmintä pyykkiä enempää (kuivausrumpulämmin pyykki luonnollisesti innostaa aina jonkin verran, pyykkiläjässä on mitä parhain yrittää ottaa torkut). Jos paita on sängyllä joko ennen tai jälkeen lenkin, voi olla varma että sen päältä löytyy melko välittömästi myös kieriskelevä kisu. Eikä siis päde pelkästään tuohon siniseen paitaan, vaan Mikolle kelpaa ihan kaikki Villen paidat, kunhan ne päällä on käyty juoksemassa. Höpsö kissi.

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Haa, tunnistan kissamaiset elkeet. Kalle on ihastunut minun käyttämiini vaatteisiin, mieluiten ihonlämpiminä mutta muutenkin käy. Onko kyse siis sukuominaisuudesta vai tyttö-poika-vetovoimasta?

Andy kirjoitti...

Erittäin hyvä kysymys. Meidän pitänee suorittaa empiirisiä kokeita kun tulet seuraavan kerran kylään. :)