tiistai 19. toukokuuta 2015

Kenen lelut?

Olen saattanut joskus mainitakin, etten ole mitenkään erityisen kova shoppailija. Tähän asiaan on löytynyt suhteellisen tuore poikkeus, nimittäin lemmikkitavaraliikkeiden kissileluosasto. Jostain syystä en pysty poistumaan liikkeestä ilman että hipelöin kaikkia niitä houkuttelevan näköisiä leluja, ja melko usein joku niistä tarttuu mukaan Mikolle lahjaksi. Ville yrittää jatkuvasti muistuttaa, ettei Miko tarvitse ihan joka kerta uutta lelua. Varsinkin kun suosikit, vaikka Miko joistain kaupasta varta vasten ostetuista leluista kovasti pitääkin, ovat edelleen siideripakkauksen muovirinkula ja tyhjä paperipussi...

Eilen en kuitenkaan mitenkään pystynyt vastustamaan, kun alennushyllystä löytyi Star Wars -kissaleluja! Ei voinut mitään, oli aivan pakko ostaa Mikolle ikioma Kuolemantähti.
Kotona uudet lelut piti luonnollisesti heti avata. Haluaako kukaan arvata miten siinä sitten kävi?
"Hei kato Ville, Miko tykkää niistä! Se penkoo tota pussia ihan innoissaan!"

"Oho, se taisikin vaan tykätä tosta pussista, kun se on tollasta rapisevaa muovia..."

 "Mutta yksi näistä palloistakin rapisee, ehkä se tykkäis tästäkin."

"Nyt se katsoo mua ihan sillä ilmeellä, että ota hei tää tyhmä lelu pois mun pussin päältä."

Jep, saatoin itse olla näistä leluista aika monta kertaa innostuneempi kuin Miko. Mutta ei se mitään, koska nyt siis mulla on ikioma Kuolemantähti!

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Hah, näyttää vähän samalta kuin Kalle pyöriteltyään vähän aikaa kissanmintulla viritettyä vanhaa huovanpalaa. Että oletteko te ihan lapsellisia.

Andy kirjoitti...

Joo, just niin! "Siis mitä te niinku haluatte mun tekevän tällä?"