sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Telkkarista vielä kerran

Alle kaksi kuukautta siitä kun me irtisanottiin meidän kaapelitilaus ja siirryttiin vain muutaman kanavan peruspakettiin, ilmoitti meidän yhtiö että he lopettavat tämän perusvaihtoehdon tarjoamisen. Olen muuten aivan varma, että muutos oli heillä tiedossa jo silloin, kun meidän pakettia vaihdettiin, mutta eivät vaan viitsineet kertoa. Olettivat varmaan, että siirrytään siinä vaiheessa takaisin kaapeliasiakkaiksi, jolloin voivat veloittaa uudelleen asennusmaksut sun muut. Ja mitä vielä, me suivaannuttiin sen verran, että päätettiin siinä vaiheessa lopettaa meidän asiakkuus heidän kanssa kokonaan. Tai no, ei oikeasti, kun heidän kautta tulee edelleen meidän netti, mutta noin niin kuin television osalta.

Meillä ei nimittäin sen viimeisen noin kahden kuukauden aikana olla katsottu televisiosta yhtään mitään suorana, joten päätös ei ollut vaikea. Kunnes mieleen muistui se, että jalkapallokausi jatkuu taas jossain vaiheessa, eikä pelejä saa tilattua netin kautta mitenkään. Siispä perehdyimme vaihtoehtoisiin ratkaisuihin, ja pohdinnan päätteeksi Ville kävi ostamassa meille telkkariin antennin. Sillä saa näkyviin just ne kanavat mitä jalkapalloon tarvitaan ja se riittää meille. Ehkä.

Ville nimittäin tutkimuksissaan löysi myös muutamia kanavia netin kautta näyttävän palvelun, johon kuuluu se jokseenkin paljon haikailemani ESPN! Ja kuukausihinta on halvempi, kuin se meillä viimeiseksi ollut meidän kaapeliyhtiön peruspaketti, johon ESPN ei siis kuulunut. Tarkoittaa sitä, että en ehkä sittenkään joudu luopumaan Monday Nigth Footballista.

Tällä nettipalvelulla on viikon ilmainen koeaika, joka me hankittiin tällä viikolla ihan sitä varten, että saatiin katsottua ESPN-kanavan näyttämä vuotuinen NFL Draft, eli se kun joukkueet valitsevat ketkä yliopistopelaajat siirtyvät minnekin pelaamaan. Homma toimi ihan älyttömän hyvin. Sit toki tulee ongelmia, jos netti pätkii just kun yrittää jotain katsoa, mutta kyllä mä voin ottaa sen riskin kun olin jo kerran, haikeana, valmis ESPN:sta luopumaan kokonaan.

Ei kommentteja: