sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ihanan pitkä viikonloppu

Torstaina vietettiin Kiitospäivää, mikä tarkoitti ihanan pitkää, nelipäiväistä viikonloppua. Kuten IEW:n jälkeen mainitsin, miniloma tuli tarpeeseen ja ollaankin lähinnä keskitytty rentoutumiseen. Ei ole oikein huvittanut edes lähteä mihinkään, kun on ollut melko sateinen viikonloppu, mutta ollaan me vähän saatu järjesteltyä jotain juttuja kotona. Kirjoitettiin mm. kaikki joulukortit valmiiksi eilen!

Itse Kiitospäivänä mentiin ulos syömään, kuten melkein joka vuosi aiemminkin. Valitettavasti meidän viime vuosien vakipaikka on ilmeisesti vaihtanut omistajaa, ja on nykyään ihan eri ravintola. Ilmeisesti myös nykyisessä muodossaan se olisi tarjonnut Kiitospäivän lounasta, mutta päätettiin että nyt on hyvä tilaisuus vaihtaa paikkaa, ja mentiin ihan uuteen ravintolaan. Uusi paikka oli oikein kiva ja ruoka oli erinomaista. Ja sitä oli valtavasti. Olisi pitänyt päätellä jotain siitä, että meidän saapuessa kaikki poistuvat asiakkaat tulivat vastaan ravintolan paperikasseja kantaen ja sellaiset mekin sitten lopulta saatiin mukaamme. Mikäs siinä, saatiin siinä sitten myös seuraavan päivän safkat kätevästi samalla.

Pitkän viikonlopun jälkeen on hieman vaikea yrittää asennoitua siihen, että huomenna pitäisi mennä taas töihin. Ehkä olo on jo vähän liiankin levännyt ja rentoutunut... Onneksi joululoma lähestyy kovaa vauhtia, etenkin kun me otetaan vähän varaslähtö ja pari päivää vapaaksi juuri lomaa ennen. Kolme viikkoa ja kaksi päivää töitä jäljellä tälle vuodelle!

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Saitte sitten Mikollekin tuliaisia.
Miten on joko kaikki Suomesta tulleet kalusteet on paikkansa löytänyt?
Mitä Miko piti uudesta suhvasta? Muutama kuva tännekin olisi ihan mukava😊

Andy kirjoitti...

Joo, kämppä alkaa pienen kaaosvaiheen jälkeen olla aika hyvin kunnossa, ja Miko on virallisesti hyväksynyt sohvan. :D

Kuvia tulee varmasti, kunhan ehdin niitä ottamaan ja kirjoittamaan vähän aiheesta muutenkin. :)

Marketta kirjoitti...

Suomessa on tänään puolestaan juhlistettu itsenäisyyspäivää sateisessa ja tuulisessa mutta ennätyslämpimässä säässä. Jos joku väittää, ettei ilmastonmuutosta ole olemassa, katsokoon erilaisia tulva- ja mutavyörykuvia vaikkapa Norjasta ja etelä-Ruotsista. Epäilemättä sekä joulukuisesta ilmanalasta että ajottain vakavamielisestä kansanluonteesta johtuen ainakin 2 ellei 3 miljoonaa suomalaista on ensin katsonut Tuntemattoman ja nyt istuu katsomassa kun presidenttipari kättelee 2000 vierastaan. Kaikki kotoutuneet maahanmuuttajatkin kertovat tekevänsä samoin ! Ruokaan ja juomaan toki panostetaan, ja upeita pukuja katson minäkin silmät soikeina.Enkä ole työntänyt nenääni ulos, koska sataa vettä.

Andy kirjoitti...

Meidän itsenäisyyspäivä meni jalkapallon parissa, kuten sunnuntait yleensäkin. Mutta kyllä me illalla kilisteltiin pikkupullolla kuohuviiniä. :)