torstai 3. joulukuuta 2015

Töissä kuohuu

Meillä on taas draamaa töissä. Taisin tuossa keväällä kertoakin että meidän proffa on sellainen aika temperamenttinen tapaus ja mun pomokin, vaikka onkin luonteeltaan paljon maltillisempi, on varsin suorasanaista sorttia. No meiän uudehko sihteeri tuossa parisen viikkoa sitten oli saanut tehtäväksi toimittaa yhden dokumentin perjantai-iltapäivään mennessä. Homma oli kuitenkin vielä kesken kun työaika päättyi, niin hän sitten lähti tyytyväisenä kotiin. Unohti vaan kertoa kenellekään, että homma jäi kesken eikä prujua kannata odotella ennen seuraavaa viikkoa. Maanantaina tuli sitten tupenrapinat kun sihteerille tehtiin selväksi, että vähintäänkin viivästyksestä olisi pitänyt varoittaa etukäteen. Toisemman kerran sihteeri oli hankkimassa lentolippuja San Franciscoon kun piti olla San Diegoon. No, onhan ne sentään samassa osavaltiossa... Ja taas tuli huutia. Sihteeri ei kuitenkaan ole kovin vastaanottavainen tuon kritiikin suhteen, vaan uhkasi jo menevänsä ylempien tahojen juttusille, kun hänelle puhutaan niin töykeään sävyyn. Saas nähdä tasoittuuko eripura tai kuinka kauan hän viihtyy tässä nykyisessä työssään.

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Hups! Ei siis mitään torvelointia tule kyseeseen. Miten olet mahtanut itse välttyä näiltä ? Ja entäs se laboratorioteknikko (muistaakseni) joka oli kesällä hakusessa?

Ville kirjoitti...

Olen minäkin joitain haukkuja saanut osakseni, mutta olen sen verran paksunahkaista sorttia etten ole moksiskaan. Uusi teknikko on pärjännyt hyvin ja toinenkin on pian hakusessa.