sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Jalkapalloturnaus

Eilen pelattiin meidän toimiston järjestämä vuotuinen jalkapalloturnaus, jossa vastakkain asettuvat Afrikan, Amerikkojen, Aasian ja Euroopan joukkueet. Kahtena edellisenä vuonna ollaan jouduttu perumaan koko homma sateen vuoksi (tosin viime vuonna onnistuin järjestämään korvaavan sisäturnauksen, vaikka osanotto olikin huomattavasti vaatimattomampi), mutta tänä vuonna kaikki meni putkeen.
Ilma oli kerrassaan täydellinen. Aamulla kun yhdeksältä aloitettiin, oli vielä vähän vilpoista (alle kymmenen astetta), mutta aamupäivän edetessä ilmakin lämpeni, ja turnauksen päättyessä puoli yhden aikaan lämpötila oli jo melkein kahdessakympissä (jep, joulukuussa…).
Ville osallistuu turnaukseen joka vuosi, yleensä Euroopan joukkueessa, mutta tänä vuonna Afrikan puolella, koska heillä oli puutetta pelaajista. Ehkäpä juuri siksi Eurooppa palasi monen vuoden tauon jälkeen voittokantaan ja marssi turnauksen voittoon ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009! ;)
Kaikki sujui muutenkin ihan todella hyvin ja pieniä lihaskramppeja lukuun ottamatta loukkaantumisiltakin vältyttiin kokonaan. Tai ainakin melkein kokonaan, Ville päätti nimittäin yhdessä vaiheessa panostaa puolustukseen niin kokonaisvaltaisesti, että työnsi naamansa pallon eteen. Ei kuulemma sattunut (vaikka nenänvarteen onkin tulossa hyvin edustava mustelma), mutta nää oli sitä ennen vielä yhtenä kappaleena:
Eilisen ohjelmaan kuului siis myös yllärivisiitti optikolle, jossa valikoitiin miehelle uuden silmälasit. Optikkoliikkeen pojat onnistuivat myös virittämään vanhat lasit tilapäisesti kasaan pikaliimalla ja teipillä, ettei Villen tarvitse tyytyä ihan tosi vanhoihin varalaseihin sillä aikaa kun odotellaan uusien valmistumista. Ensi viikolla niiden kuulemma pitäisi saapua, yritän saada aikaiseksi laittaa niistä sitten kuvan tännekin.

3 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Voi kurjuus, toivottavasti Villen naama paranee pian.

Ville kirjoitti...

Ei mulla oo kuin pieni mustelma nenänvarressa. Ei menny edes nekku solmuun :)

Marketta kirjoitti...

Sininen ja valkoinen ovatkin juuri Suomen värit..