keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Muse, osa 3

Käytiin tuossa viime viikolla pitkästä aikaa keikalla, kun Musen maailmankiertue saapui Houstoniin. Tämä oli jo kolmas kerta kun olen nähnyt pojat livenä. Muistelin että olen kirjoittanut blogiin aiemmistakin keikoista, ja kirjoitukset esiin penkoessani olin hieman yllättynyt siitä, että voisin käytännössä toistella kaikki samat asiat tälläkin kertaa:
  • Muse on erinomainen livebändi, ja vaikkei uusin levy ollut erityisen vakuuttava etukäteen, toimi se livenä ihan erinomaisesti.
  • Kolme ekaa levyä on Musea parhaimmillaan, joten tosi kiva että ekaa levyä lukuunottamatta kaikilta muilta levyiltä oli materiaalia settilistalla.
  • Musen keikalla Matthew ja kitara -yhdistelmän voittaa ainoastaan Matthew ja piano -yhdistelmä.
Koska tämä oli meille tosiaan jo kolmas Musen keikka, eikä permantopaikkoja ollut enää saatavilla siinä vaiheessa kun me oltiin lippuostoksilla, päätimme säästää vähän rahaa ja hankkia edullisemmat liput yläkatsomosta. Perillä kuitenkin kävi ilmi, että koko meidän osa katsomosta oli siirretty alakatsomoon erään radiokanavan sponssaamille paikoille. Kiitos vaan, kyllä kelpasi.
Ja vanhoja asioita edelleen toistellen:  "kyllä mä silti vastakin suuntaan keikalle tilaisuuden tullen."

Ei kommentteja: