sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Uudet lasit

Kuten luvattu, tässä tulisi kuva Villen uusista laseista. Oltiin varsin vaikuttuneita nopeasta palvelusta, soitto tuli jo tiistai-iltana, kun ne lauantaina oltiin tilattu. Ei kuitenkaan laiskoina jaksettu kotoa enää siinä vaiheessa lähteä liikkeelle, joten Ville kävi hakemassa ne keskiviikkona töiden jälkeen.
Kaksien edellisten vähän paksumpien muovikehysten jälkeen Ville valitsi vaihtelun vuoksi tuollaiset vähän kevyemmät Ray-Banit. Ja nyt se on kuulemma joka kerta lasit päähän laittaessaan pienesti yllättynyt siitä ettei naamalla olekaan enempää painoa...

6 kommenttia:

Emmi Hakansson kirjoitti...

Ei kovin relevantti tähän postaukseen, mutta menköön.. :D
Mun on pitäny laittaa sulle viestiä jo pitkään, jos vaikka treffais, mutta tää syksy (tai "talvihan" nyt jo on) on ollut niin hektinen, että on jäänyt. Ehkäpä siis uuden vuoden puolella:)
Ootteko te muuten menossa Suomeen jouluksi?

Andy kirjoitti...

Ei olla menossa Suomeen, kun just kesällä käytiin eikä pystytä venymään toiseen reissuun näin pian. Me mennään viettämään joulu Washington DC:ssä!

Mutta olis kyllä tosi kiva treffata! Ehkä tosiaan tammikuussa onnistuisi. :)

Emmi Hakansson kirjoitti...

Joo palaillaan uuden vuoden jälkeen:) mukavaa reissua ja hyvät joulut teille!

Ps. Jos meidän kone tippuu tai joudutaan terroristihyökkäyksen kohteeksi niin voitko käydä pelastamassa meidän kissat Red Bluff Pet Resortista ja katsoa, että ne saa jostain hyvän kodin:| :D Pitää olla varautunut nykypäivänä hehe! Puolivitsillä ja samalla tosissaan oon oikeesti miettinyt tällasia juttuja. Kamalaa!

Andy kirjoitti...

Ai kauhee! Mutta joo, ehdottomasti lupaan pelastaa kisut. Toivottavasti ei kuitenkaan tule tarvetta. :)

Hyvää reissua teille kanssa, nauttikaa joulusta Suomessa!

Emmi Hakansson kirjoitti...

No hyvä, heh! Kiitos. Ajattelin että pakko ilmoittaa jollekin varmuuden vuoksi, missä meidän kisut on ja sinä kissaihmisenä oot paras valinta:)

Andy kirjoitti...

Kiitos luottamuksesta. :) Nyt sait myös mut vakuuttuneeksi siitä, että pitää tehdä meidän kissanhoitajan kanssa joku vastaava diili... ;)