sunnuntai 22. marraskuuta 2015

IEW 2015

Tällä viikolla on taas vietetty International Education Weekiä, eli IEW:ta. Eli mun työpäivät on ollut hyvin pitkiä ja kiireisiä, ja kotonakin on riittänyt joka ilta puuhattavaa ja järjesteltävää. Meidän Suomesta lähettämät tavarat nimittäin saapuivat vihdoinkin, mutta siitä lisää myöhemmin. Lopputulemana oli se, että kun viikon ohjelma oli vihdoinkin saatu päätökseen, nukuin perjantain ja lauantain välisenä yönä noin 12 tunnin yöunet. Ja sit lauantaina vielä parin tunnin päikkärit perään.
 Maanantaina me kutsuttiin kaikkien kansainvälisten opiskelijaklubien ja -järjestöjen presidentit lounaalle.

Kaiken kiireen keskellä oli kuitenkin todella hauskaa, meillä oli vaikka mitä kivoja tapahtumia tällä viikolla. Ja vielä on jotain edessäkin, nimittäin vuotuinen jalkapalloturnaus tapahtuu vasta joulukuun ekalla viikolla, kun ei saatu kenttiä käyttöömme aikaisemmin. Vaan ei haittaa (kunhan ei taas sada!), mulle kelpaa paremmin kuin hyvin tämä parin viikon tauko ennen kuin pitää järjestää seuraava tapahtuma. Työkavereiden kanssa oli just puhetta siitä, miten osuvaa on, että IEW on aina Thanksgivingiä edeltävällä viikolla. Sitä automaattisesti seuraava lyhyt työviikko ennen pitkää nelipäiväistä viikonloppua tulee nimittäin todella tarpeeseen.
 Torstaina meni myöhään, koska meillä oli urheiluosaston kanssa yhteinen tapahtuma ennen korisjoukkueen kauden ekaa kotipeliä, jota me sitten jäätiin toki myös katsomaan.

Ei kommentteja: