torstai 30. huhtikuuta 2009

Vappua ja vakuutuksia

Meidän vappu on ollut mitä turhauttavin. Autovakuutus aiheuttaa harmaita hiuksia, ja ollaan jouduttu jumittamaan koko päivä hotellilla puhelimen ja hotellin faksin äärellä. Sit kun viimeinkin näytti siltä että kaikki olisi kunnossa, kello olikin niin paljon ettei uutta sopimusta sovituilla muutoksilla ehditty enää tekemään, joten huomiselle siirtyy. Mikä nyt sinänsä haittaa, kun ei me sitä autoakaan vielä saatais, mutta huomenna alkaa virallisesti meidän vuokrasopimus ja sekin pitäisi käydä hoitamassa loppuun. Hyvä alku on muuttunut tuhansiksi langoiksi jotka pitäisi saada solmittua yhteen, joten kiirettä taitaa pitää loppuviikko.

Mutta on meillä hyviäkin uutisia, nimittäin nyt vihdoinkin myös minun uusi puhelinnumero on toiminnassa, just kuten pitääkin. Ongelmat johtui siitä, että minun uusi numero oli valittu turvavarmistukseen, joten he eivät voineet sitä tavalliseen tapaan avata. Ja sit kun me vihdoinkin päästiin puhumaan sellaisen ihmisen kanssa joka sen tarkistuksen pystyi hoitamaan, sen piti saada yhteys meidän pankkiin. Hienoa, tällä aikaerollahan tuo ei ole ongelma eikä mikään... Lopulta tilanne eteni siihen, että he armollisesti suostuivat avaamaan tämän kerran myös minun numeron, koska pankkiin ei nyt tunnuta millään saavan yhteyttä (ylläri...), mutta ensi kerralla kun saldoa lisätään niin ehdottomasti pitää suorittaa varmennus loppuun. Pitänee vissiin laskeskella joku kellonaika kun toimii edes jotenkin kaikille osapuolille.

Mut toivottavasti vappu Suomessa on sentään sujunut hyvin. Varmasti on ollut hauskempaa kuin meillä. Vaan kyllä tää tästä, huomenna viimeistään pitäisi ratketa taas aika monen asian.

5 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Älkää murehtiko, vaan kyllä asioilla on tapana järjestyä viimeistään joskus. Onneksi on sentään postmodernin ihmisen perusvarustus kuten kämppä ja pankkitili, niin eiköhän se kommunikaatiovälinekin joskus aukene. Täällä Marmariksessa aamu valkeni juuri niin upeana kuin toivoa sopii, mutta on meitäkin uhattu ukkosmyrskyllä. Pitäkää itsenne erossa porsaista joka tapauksessa, olivatpa ne valkoista tai tummempaa alkuperää.
t. Marketta ja Seppo

rauni kirjoitti...

Äläkä murehdi siitä perunasalaattia, mä lupaan tehdä sitä sulle heti, kun nähdään. Tietenkin sillä edellytyksellä, että löytyy raaka-aineet. muta viimeistään Tapaninpäiväksi.

Andy kirjoitti...

marketta: Toivottavasti ette joudu mihinkään hurjaan myrskyyn. Yhtään possua ei olla nähty, mutta nautakarjaa oli tien vieressä laiduntamassa eilen.

rauni: Sun tekemä perunasalaatti onkin varmasti miljoonasti parempaa kuin mitään mitä mun kaverit saa räpellettyä aikaiseksi (huomaa katkera äänensävy).

mama kirjoitti...

mä nään niin itteni saamas skitsokohtauksen ja tunkemas jotain viatonta bellhoppia paperisilppuriin... mun ei ehkä koskaan kannata muuttaa mihkään.

Andy kirjoitti...

On kyllä pari kertaa ollut turhaumat aika pinnassa...