keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Huoltopäivä

Huristelin meidän murun kanssa tänään huoltamolle 10 000 mailin määräaikaishuoltoon, kun kyseiset lukemat saatiin täyteen meidän toukokuun road tripin aikana. Homman ilmoitettiin kestävän pari ja puoli tuntia, joten hakeuduin lähistöllä olevaan isoon kirjakauppaan aikaa kuluttamaan. Ensin kiertelin hyllyvälejä tehden päässäni pitkää listaa kirjoista jotka haluaisin ostaa ja sen jälkeen viihdytin itseäni vapaan langattoman verkon avulla. Minä sitten rakastan näitä paikallisia kirjakauppoja, joissa saa ihan vaan oleskella. Sitä varten on jopa nojatuoleja joista kukaan ei hoputa pois, vaikkei firmaan rahaa juuri sillä hetkellä kantaisikaan. Lähes parin tunnin hengailun jälkeen en kuitenkaan kyennyt poistumaan paikalta tyhjin käsin, vaan valikoin mukaani yhden vampyyriteoksen. Kiinnostuksen kyseiseen opukseen herätti se, että toinen kirjoittajista on Guillermo del Toro, joka on ohjannut muutamia aivan loistavia elokuvia. The Devil's Backbone on mm. ihan huikea leffa eikä Pan's Labyrinth jää kovin pahasti jälkeen.
Kirjakauppaseikkailun jälkeen kävin noutamassa murun pois huoltoheppujen hellästä huomasta. Tuttuun tapaan auto oli jälleen pesty ja puleerattu niin ulkoa kuin sisältäkin, eikä koko lystistä tarvinnut maksaa senttiäkään, kun talo tarjoaa määräaikaishuollot aina 100 000 mailiin asti. Ei mikään hassumpi juttu...

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

"happamia" sanoi kettu pihlajanmarjoista.
Täällä alkavat huollossa kirjoittaa laskua jo, kun ajaa pihaan, saati, että putsaisivat ja puleeraisivat.
Meidän muru ilmoitti tässä jokunen päivä sitten haluavansa myös vierailla huoltomiesten luona jokusen tuhannen kilometrin jälkeen.
Sielläpäin on hauskoja kirjakauppoja, vastaavat muuten kirjstoja, mutta kirjastoissa harvoin myydään kirjoja.

Andy kirjoitti...

No onhan toi tosissaan ihan huippupalvelu, harmi ettei ehditä kovin monesta ilmaisesta määräaikaishuollosta nauttia... Ja juu, huippuja on myös kirjakaupat. :)