sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Odotettua postia

Eilen saapui FedExin toimittamana jotain hartaasti odotettua...
Liput kaikkiin Texansien ensi kauden runkosarjan kahdeksaan kotipeliin, sekä neljästä preseason-pelistä niihin kahteen Houstonissa pelattavaan. Mahdolliset playoff-pelit eivät pakettiin kuulu, mutta jos Texansit ensimmäistä kertaa ikinä niin pitkälle selviävät, on meillä kausikorttilaisilla etuosto-oikeus myös niiden kotipelien lippuihin. Pidetään peukkuja ja toivotaan parasta.
Kuoressa oli mukana myös hauskat Texansien logolla varustetut kotelot joissa lippuja voi säilyttää, sekä sponsoreiden mainoksia ja muutama alennuskuponki pariin ravintolaan. Ehkä tässä on juuri riittävä sysäys saada meidätkin vähän useammin pois kotoa ja ulos syömään.
Pidän muuten hurjasti siitä, että "kausikortti" ei ole mikään varsinainen kortti, vaan saimme sen sijaan yksittäiset liput joka matsiin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos jostain syystä emme peliin pääse, on kyseisen ottelun liput helppo myydä eteenpäin. Näillä näkymin tiedossa tulee olemaan ainakin yhden pelin missaaminen, sillä runkosarjan viimeinen ottelu pelataan tammikuun 2. päivä ja oletamme olevamme silloin joko yhä Suomessa joululomalla tai vähintäänkin vasta matkalla takaisinpäin. Mutta jäähän noita pelejä silti se yhdeksän katsottavaksi, puhumattakaan niistä tulevista playoffeista...

Ei kommentteja: