tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kahvia ja sadevettä

Meitä BRC:n työntekijöitä on alettu tänä kesänä houkutella säännöllisesti ruoan ja juoman voimalla osallistumaan erilaisiin tuote-esittelyihin tms. Tiistaisin alakerrassa tarjoillaan ilmaista aamiaista ja torstai-iltapäivisin ulkoterassilla on tarjolla pientä purtavaa.

Aamiaisen ehdin syödä jo kotosalla, mutta kahvihampaan kolotus sai minut tänään tutkailemaan alakerran tarjontaa. Tämän kertainen "tuote-esittely" oli itse asiassa valistusta ongelmajätteiden oikeaoppisesta hävittämisestä niin töissä kuin kotonakin. Mukaan sai myös sinänsä kätsyn kangaskassin, johon oli sullottu liuta asiaa koskevaa ohjeistusta. Meneillään on ilmeisesti oikein virallinen kampanja, joka tähdentää ettei kaupungin sadevesikaivoja saa käyttää roskiksina, eikä etenkään ongelmajätteitä saa niihin kipata. Mulle ei ole kyllä tullut koskaan edes moinen mieleen, mutta ilmeisesti meitä on joka lähtöön...

Ehkä sitä voisi toisemmankin kerran käydä näissä tilaisuuksissa. Tarjoilu oli hyvää ja paasauksen määrä pysyi aisoissa;)

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Muistuttaa hieman lääke-esittelyjä, jotka miellyttävällä katkaisivat työpäivän tarjoten tietoiskun, pientä purtavaa ja tilaisuuden jaaritella kollegoiden kanssa.

Ville kirjoitti...

marketta: juu, etenkin noi kaksi jälkimmäistä kohtaa tekee tilaisuuksista miellyttäviä;)