lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lisää kisuja

Me ollaan taas pitkästä aikaa tänä viikonloppuna kissavahteina kaverille, eli käydään ruokkimassa ja paijaamassa heidän kahta kissaa.

Tässä on Minou:
Ja tässä on Tasha, josta oli muuten huomattavasti vaikeampi ottaa kuvaa, kun se yritti koko ajan puskea mun kättä ja/tai puhelinta lisärapsutusten toivossa:
Sekä Tasha että Minou ovat ihan uskomattoman hellyydenkipeitä tapauksia, joita saisi silitellä ja harjata varmaan loputtomiin. Ihan eri maata siis kuin meidän Miko, jolla on tunnetusti aika rajattu rapsutusikkuna. Tasha pyytää jopa masurapsutusta, temppu jota voi kokeilla Mikon kanssa vain omalla vastuulla, jos ei haittaa parin sormen menetys.
On siis oikein mukavaa käydä välillä silittelemässä Tashaa ja Minouta, mutta kyllä Miko silti vaan on meidän mielestä maailman ihan ensteks ykkösparas kisu!

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Tosi söpöjä ovat. Kallen bravuuri on vaivihkaa kietoutuminen yön pimeydessä tyynylle niin että asianosainen tuntee saaneensa yllättävän karvalakin päähänsä.Jos sitä ei muuten huomaa niin ainakin hikeä pukkaa otsalle.

Andy kirjoitti...

Haa, Mikokin nukkuu suuren osan ajasta öisin Villen tyynyllä. Päiväuniin mun syli on suosikkipaikka. :)