sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ruokaa ja laiskottelua

Meidän viikonloppuun on kuulunut paljon hyvää ruokaa, eikä juurikaan mitään muuta. Lauantaina Villen pomo oli kutsunut heidän koko labran (kaikki neljä...) perheineen suosikkiravintolaansa lounaalle. Me oltiin ainoat jotka ilmestyi paikalle, joten oli ihan vähän sellainen fiilis kuin oltais kuokittu heidän perhelounaalla, kun paikalla oli pomon ja hänen vaimonsa lisäksi sekä heidän poikansa että veljenpoikansa perheineen. He olivat onneksi kaikki ihan tosi mukavia, eikä tunnelma ollut oikeasti yhtään vaivaantunut. Tämän lisäksi meidän kaveri New Yorkista on käymässä Houstonissa, ja yöpyy meidän luona. Siispä me käytiin kuokkimassa myös toisella perheaterialla, kun liityttiin seuraan kun kaveri oli illallisella siskonsa perheen kanssa (siellä tosin oli muitakin).

Tänään me aloitettiin päivä (myöhään) käymällä ulkona brunssilla, jonka jälkeen vietettiinkin koko päivä kotona juoruilemassa ja leikkimässä Mikon kanssa. Ei olla nähty pitkään aikaan niin oli luonnollisesti paljon puitavaa, ja ulkonakin sateinen ilma. Illalla liikuttiin sen verran että käytiin syömässä, mites muutenkaan. Ihan täydellinen laiska viikonloppu siis, johon kuitenkin sisältyi naurettavat määrät älyttömän hyvää ruokaa (ja muutama margarita).

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Hyvä että osallistuitte pomon lounaalle, ainakin näin suomalaisesta näkökulmasta olisi vallan outoa jättää vain ilmestymättä! Mukavalta viikonlopulta tuo muuteskii kuulostaa.

Andy kirjoitti...

Joo, oli kyllä ihan tosi mukava viikonloppu! :)