sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Viikon blogitauko

Päädyin näköjään pitämään puolivahingossa viikon blogitauon. Ehkä ihan hyvä niin, töissä on ollut kaikenlaista, ja tällä viikolla on ollut puhti vähän poissa. Siksipä olikin ihan piristävää, että perjantaina suuntasin toimiston sijaan Houston Forumiin, joka on meidän alan kaksi kertaa vuodessa järjestettävä päivän mittainen mini-konferenssi kaikille Houstonin alueen instituutioiden kansainvälisiä asioita hoitaville toimistoille. Ja mikä parasta, tällä kertaa Houston Forum järjestettiin viiden minuutin kävelymatkan päässä meidän kotoa!

Siispä aamulla kävelin tuohon parin korttelin päähän naapuriin, nauttien samalla jopa viileästä aamuilmasta. Täällä alkaa viimeinkin olla kelit ihan parhaimmillaan, tänään taisi olla ensimmäinen päivä kun lämpötila ei noussut kertaakaan yli kolmenkymmenen asteen. Perjantaina nousi, mutta Houstonille tyypillinen nahkea kosteus puuttui käytännössä kokonaan, eli kun kävelin lounastauolla kotiin syömään ja moikkaamaan Mikoa, oli matka ainoastaan lämmin, eikä ollenkaan sellainen tukalan ja painostavan kuuma.

Lounastauon jälkeen ohjelma jatkui minun osaltani enää reilun tunnin verran, sillä iltapäivän viimeinen tapahtuma ei koskettanut minua mitenkään. Siispä juttelin hetken tuttujen kanssa, ja suunnistin sitten kävellen kotiin, aloittaen viikonloppuni jo puoli kolmelta. Tämä tuli pitkän viikon jälkeen todella tarpeeseen, ja nyt oon ihan valmis menemään huomenna taas töihin. Tai no, niin valmis kuin maanantaiaamuna nyt ikinä ylipäänsä voi olla.

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Hyvää työviikkoa!
Hienoa, että teilläkin alkaa olla siedettävät kelit.
Meillä oli tänäaamuna pari astetta pakkasta ja ihan selkeä taivas, alkaa olla syksy.
Nyt kai ruska alkaa oikein kunnolla, vielä on kovin paljon vihreitä lehtiä ja kovin puissa kiinni.
Hyvää syksyn jatkoa teillekin.

Marketta kirjoitti...

Täällä (Sardiniassa siis) on olevinaan syksy, mikä tarkoittaa oikullisia tuulia ja parinkymmenen asteen lämpöä. Paatissa kun ei ole koneellista ilmanvaihtoa niin yö on vieläkin joskus hikinen. Jäimme marinaan hurjan syklonin vangeiksi, puhalsi läpi yön niin että köydet ryskyivät, ja nyt on meri sitten taas lämmin ja sileä kuin lapsen poski. Ei ole siis yksitoikkoista.

Andy kirjoitti...

Joo, täällä on nyt oikein mukavat säät. Vähän vielä sais viiletä, ei mun mielestä lokakuussa tarvis olla enää yli kolmeakymmentä astetta... :)

Andy kirjoitti...

Oho, teillähän on ollut jännää! Se on hyvä vaan ettei käy elo tylsäksi. Ettekä taida tekään päästä palelemaan. :)