sunnuntai 25. lokakuuta 2015

10K Laiskottelusunnuntai

Meidän alkuperäiseen sunnuntaisuunnitelmaan kuului ihan todella aikainen herätys ja seitsemältä starttaava kymmenen kilsan juoksutapahtuma downtownissa, mutta todellisuudessa päivä kului kotona laiskotellen ja jalkapalloa katsellen. Juoksutapahtuma nimittäin ilmoitettiin lauantai-iltana perutuksi, kun kaupungilta oli tullut kehotus pysytellä sisätiloissa jatkuvan sateen ja tulvavaaran vuoksi. Meksikoon osunut hurrikaani vaikutti meille asti nyt pari päivää lähes tauotta jatkuneilla sateilla, joskin veden määrä on ilmeisesti pysynyt sen verran maltillisena, ettei mitään älyttömiä tulvia ole tällä kertaa syntynyt.
Ilmoittautumismaksujahan ei näistä juoksutapahtumista yleensä saa takaisin vaikka koko homma peruttaiskin, mutta saatiinpahan edes paidat.

Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, ettei meistä kumpikaan ollut erityisen pettynyt perumisuutiseen. Sateessa juokseminen ei nimittäin kuulostanut kovin houkuttelevalta, etenkin kun valmistautuminen kympille on mennyt molempien sairastelun takia jokseenkin pieleen. Tahtoo sanoa sitä, ettei kumpikaan ole juossut kertaakaan viimeiseen kahteen viikkoon, ja mulla ainakin on edelleen vähän yskääkin. Niin ehkä oli oikeastaan parempi, ettei mennyt ennenaikaisesti rasittamaan itseään. Pitänee parannella rauhassa, ja etsiä sitten joku toinen juoksutapahtuma johon ilmoittautua että motivaatio säilyy.

Ei kommentteja: