keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Yllättävä tiistai-ilta

Olen saattanut joskus mainita, että Houstonilla on suunnilleen koko maan huonoin baseball-joukkue. No ei ole enää. Astrot ovat nimittäin pelanneet tänä vuonna ihan älyttömän hyvin, ja etenivät jopa playoffeihin asti. Eilen Astrot aloittivat pudotuspelinsä ottamalla mittaa New York Yankeeseista, ja tavallisuudesta poiketen tämä homma oli kerrasta poikki. Yleensä kun baseballin pudotuspelit pelataan sarjoissa, vissiin ensin paras viidestä periaatteella, ja finaalit sitten paras seitsemästä.
En ole koskaan peitellyt sitä, että baseball on mun mielestä tavallisen tylsää, mutta päätettiin eilen kuitenkin katsoa peliä, ihan vaan kannatuksen vuoksi. Ja joo, on se mun mielestä edelleen ihan älyttömän hidastempoinen laji, jossa ei suurimman osan aikaa tapahdu juuri mitään, mutta oli ainakin tuon eilisen pelin katsominen tavallaan ihan hauskaakin. Ehkä se oli tieto siitä, että kyseessä oli vain yksi, ratkaiseva peli, eikä mikään pitkä sarja, tai sit se oli se, että Astrot voitti ja eteni seuraavaan vaiheeseen!
Niin kyllä mä mietin, että voisihan niitä tuleviakin pelejä katsoa, ihan vaan kotikaupungin joukkueen vuoksi. Eihän sitä koskaan tiedä, ehkä mut valtaa joku Astros/baseball-villitys, samalla tavalla kun kävi koripallon kanssa kun Rocketsit eteni playoffeissa. Tänä torstaina kun Astrot pelaavat seuraavan kerran aion kuitenkin baseballin katsomisen sijaan istua jalkapallostadionilla, eikä valintaa tarvinnut edes harkita. Joku raja tälläkin hulluudella.

Kuvat lainattu täältä.

Ei kommentteja: