keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kurret

Ville lintsasi piti eilen ylimääräisen vapaapäivän töistä korvatakseen vähän viime viikon järkyttäviä työpäiviä. Kauniin ilman kunniaksi käytiin vähän kävelemässä ja kuvaamassa tosi monta oravaa. Aina niitä näillä main pyörii paljon, mutta eilen ne jotenkin oikein parveilivat lähettyvillä ja kiipeilivät somasti puissa, joten pakkohan sitä mukana kulkenutta kameraa oli käytellä. Oravat on suloisia.
Tänään seikkailin taas kansainvälisten rouvien lounaalle Ricen kampukselle. Vaikka alunperin pidin lounastilaisuuksia hieman korneina, on niistä tullut aidosti hauska osa kuukausittaista rutiinia. Aion siis ehdottomasti jatkaa lounaalla ramppaamista myös ensi lukuvuonna, kun kerran täällä pysytään. Sen lisäksi että ruoka on joka kuukausi varsin herkullista, on myös mukava päästä vaihtamaan kuulumisia jo tutuiksi tulleiden naisten kanssa. Sekä tietenkin tavata myös uusia ihmisiä. Me saadaan edelleen joka viikko myös jotain pientä kivaa lounailta mukaamme, tänään karkkien sijasta jotain yleishyödyllisempää: sateenvarjot, joihin oli askarreltu vielä kivat kukkaiskoristeet. Tulee eittämättä Houstonin ilmastossa tarpeeseen.
Ilmastosta tulikin mieleeni, että auton mittarin mukaan tänään rikottiin täpärästi kolmenkymmenen asteen raja. Vähän kadutti että olin aamulla kiskonut farkut jalkaan...

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Rouvien lounaita... sä siis OLET Amerikkalaistunut, siellä se rouva vaan kotiäitinä häärää ja tekee ruokaa tv:n kokkiohjelman mukaan yms..
Onneks ei enää kauaa kun tuutte Suomeen käymään ja mitä säätilaan tulee..lumet on kyllä kaikonnut mutta vielä joitain kasoja näkyy ja yksi aamu Somerolla oli tullut jopa vähän lisää että oli maa valkoinen.. raikasta kevättä siis. Yäk...kolmekymmentä astetta, kuka sitä sietää--paitsi jos olis pakkasta ;-)))

rauni kirjoitti...

Kurret on tosiaankin ihan sulkkuja. Olet kai muistanut antaa niille ruokaa.
Suomalainen kevät on kyllä paljon parempi, kuin se teidän kuuma kevät.(en ole katkera, mutta kuitenkin) Siellä ei ole kuitenkaan valoisia iltoja, vaan pimeys putoaa samantien kuin aurinko laskee.
Käy vaan lounailla edelleenkin, siellä on varmaan mukavaa.

Andy kirjoitti...

Sirpa: 30 astetta pakkasta olis hyvä vai?!??! Joskus mun on kyllä vaikea uskoa että meillä on suunnilleen samat geenit...

rauni: Kyllä nää oravat täällä ruokaa saa, ei huolta, sen verran paksusti nimittäin voivat. :) Ja joo, se on kyllä totta että pimeä tulee iltaisin vauhdikkaasti, mutta jostainhan se on aina tingittävä. ;)