tiistai 20. huhtikuuta 2010

Hääpäivä

Kun Ville pääsi töistä, alkoi meidän varsinaisen hääpäivän vietto. Melko rauhallisissa merkeissä tosin, kuten kotihiirille sopiikin. Laitettiin hyvää ruokaa ja nautittiin se hyvän, luonnollisesti tilanteeseen sopivan viinin kera.
Kaupasta tarttui mukaan myös hedelmäjuustokakkua jälkkäriksi, sekä ihan mielettömän kaunis punavalkoinen ruusukimppu.
Ilta meni niinkin vauhdikkaasti kuin lautapelejä pelaamalla. Mehän tosiaan tykätään pelailla aina välillä ja nyt onkin ollut jostain syystä pitkä tauko sitten edellisen peli-illan. Kuulostaa ehkä tylsältä, mutta meillä oli varsin hauskaa.
Iltapäivällä saatiin myös yllätys, nimittäin hääpäivän johdosta onnitteleva kukkalähetys.
Asetelmasta löytyneen viestin mukaan lähetyksen takana ovat kotijoukot. Nyt on kuitenkin pakko tunnustaa, että meillä on niin paljon kotijoukkoja, ettei me olla ihan varmoja keitä tästä nyt olisi kiittäminen (vaikka meillä onkin omat epäilyksemme..). Iso kiitos kuitenkin mysteerikotijoukoille! =D
Kiitellään lisää jos joku uskaltaa ottaa julkisesti vastuun tästä hauskasta ylläritempauksesta. Vai onko tää taas keino pitää pöljiä jännityksessä..?

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hyvä, että ylläri tuli perille oikeana päivänä. Kyllä siinä varmasti on ainakin hengessä mukana koko suku molemmin puolin.Keksitään sitten taas ensivuonna jotain kivaa teille. Joko se konepelivillitys on laantunut, vaikka tietenkin vaihtelu virkistää.

Andy kirjoitti...

Tuli perille joo, vaikka joutuivatkin soittamaan etukäteen osoitetta varmistaakseen. Ja pihasta vielä uudelleen, että mistä rakennuksesta löytää oikean oven.. ;)

Kyllä me pelataan yhä myös meidän Nintendolla ihan säännöllisesti, ei ne lautapelien kanssa toisiaan pois sulje... =D