perjantai 9. huhtikuuta 2010

Rikkinäisiä asioita

Nyt tulee ehkä jännin kirjoitus ikinä, kun aiheena on mitä kiehtovimmin meidän juustohöylä, mutta koittakaa kestää... Me ollaan nimittäin kohta jo vuoden verran menestyksekkäästi käytetty erikoista amerikkalaista juustohöylää, joka on aiheuttanut melkein kaikille meidän vieraista eri tasoisia ongelmia. Ja olihan se omituinen käyttää alkuun, mutta äkkiä siihen oppi. Kunnes pari päivää sitten Villellä ilmeisesti meni hermot kummallisuuteen, koska keittiöstä kuului räsähdys ja juustohöylä oli kahdessa osassa. Mies kyllä väittää että se oli vahinko, mutta minä en ole ihan varma saako juustohöylän varren vahingossa poikki. Itse olen tosin katkaissut vahingossa kerran yhden muovikauhan, joten sovitaan että selitys on hyväksyttävä tässäkin tapauksessa. Korvaava kappale hankitaankin kuulemma sitten IKEAsta, jossa myydään oikeita ja kunnollisia juustohöyliä, kun tuo varrettomanakin välttää siihen asti että ehditään siellä piipahtamaan.
Tänään piti sitten olla tuo suuri päivä, kun meille ostetaan uusi juustohöylä ja samalla herkutellaan pitkästä aikaa IKEAn legendaarisilla lihapullilla. Vaan pieleen meni, kun Ville meni töissä nostelemaan hieman huolimattomasti epäergonomisesti muotoiltuja ja kuulemma pirun painavia bioreaktorin osia ja teloi siinä sivussa selkänsä. Hain sitten raasun kotiin potemaan, mutta ei tuosta tosiaan mihinkään shoppailemaan ole, kun eihän mies pääse edes sohvalta ylös ilman apua. Meidän viikonloppusuunnitelmat rauhoittui sitten kertarysäyksellä hyvin seesteisiksi, luvassa paljon lepoa ja lihasrelaksantteja. Toivotaan nyt että Ville tokenee mahdollisimman pikaisesti.

8 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Oi oi lepäähän Ville selkäsi kuntoon ja Tarja voitele sitä selkää sillä hyvällä kylmä/kuumavoiteella, joka tosin haisee hirveälle, mutta tuntuu parantavan hyvin. Sain sitä Sirpalta, kun minulla oli kiputila ja se kyllä helpotti. Se juustohöylä oli kyllä outo, mutta toimi siinä teidän juustossa. Kyllähän kauhan varren saa poikki, kun ahnehtii,(lue, ottaa Tarjamaisesti) perunasalaattia, joten kyllä juustohöylänkin varren saa vahingossa poikki. Täytyy kyllä tunnustaa, että se kauha oli jo aika vanha ja pitkään palvellut lisäksi se sai shokin, kun joutui täällä astianpesukoneeseen jossa se ei ollut tottunut aiemmin käymään. Sitä oli vain hellästi pesty käsin niinkuin muitakin astioita.

rauni kirjoitti...

Ps. täällä odotellaan kovin innokkaasti niiden viimeisimpien vieraiden kommenttia. Haloo Mama ja Petu! ;)

Sirpa kirjoitti...

Joo mäkin suosittelen sitä rasvaa jota muistaakseni jäi teidän nojatuoliinkin minun jaloistani muistoksi..ja onhan siellä tosi hyviä lääkkeitä. Ei nyt rakkautta ja subtralia vaan rakkautta ja icehotia. eli sitä se Ville nyt tarvii.. ja juustohöylä oli kyllä kummallinen vaan Iitu sanoi että olis tarvinnut ostaa meillekin sellainen kotiin niin olis saanu kaikille vierailla sitä ihmettä näyttää..

Andy kirjoitti...

rauni: Mä arvasin että siinä kauhassa oli jotain jo valmiiksi vialla!! =D

Sirpa: Meillä on vielä yhtä toista kylmägeeliä jäljellä, niin läträillään nyt sitä ensin. Mutta seuraavaksi ostetaan kyllä sitä samaa kuin sulla, vaikka haju onkin niin paha että koiratkin juoksee karkuun... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Samalla voisit opsta kaksi tuubia ja tuoda kesällä mulle sen toisen.Se voisi lopullisesti parantaa mun jalkani.
Pienellä sipaisulla vois kokeilla pysyiskö kuljeskelevat kissat poissa merkkaamasta meidän ovipieliä.

rauni kirjoitti...

Mä en varmaan ole puhdas hämäläinen, kun taas olin hätäinen.

marketta kirjoitti...

Onko raasu vielä kovin kipeä? Toivottavasti ei niksahtanut välilevy kuitenkaan.
Mitä juustohöylään tulee voisimme kenties lähettää teille tosi kunnollisen Fiskarsin, jos maltatte odottaa niin kauan. Mitäs sanot?

Andy kirjoitti...

rauni: Katsotaan josko onnistuis. :)

marketta: Kiitos tarjouksesta, mutta eiköhän meille sellainen IKEAlainen höylä riitä (etenkin jos taas saadaan tuhottua se vuodessa..). ;) Ville voi tänään jo paljon paremmin. Selkä on suhteellisen vetreä, vaikka liikkuminen vielä onkin melko varovaista.