perjantai 16. huhtikuuta 2010

Pumpulia

Nythän on niin, että meillä on Villen kanssa ensi viikon alussa pumpulihäät. 2 vuotta tulee siis avio-onnea täyteen, mutta koska merkkipäivä osuu tylsästi maanantaille, päätettiin juhlistaa jo nyt tänä viikonloppuna. Jossain vaiheessa sit homma alkoi vähän laajenemaan, kun ohjelmaa oltiin kehitelty jo sekä lauantaille että sunnuntaille, joten päätettiin viettää suosiolla ihan kokonaista hääpäiväviikonloppua. Kyllä sitä arkea on elämässä ihan riittämiin, niin juhlistetaan sitten kunnolla kun kerta aihetta on.
Tänään lähdettiin syömään Rice Villagen Two Rows -ravintolaan, jossa ollaan vierailtu pari kertaa aikaisemminkin. Siellä on hyvä ruoka, rento ja mukava palvelu, sekä erinomaisen hyvät vadelmamargaritat, joten eiköhän me tulla käymään siellä vielä monta kertaa tulevaisuudessakin. Tällä kertaa oltiin kyllä ihan lyhyellä kaavalla kun auton kanssa liikuttiin, mutta hauskaa oli silti. Erinomainen tapa aloittaa hääpäiväviikonloppu. Ja joo, me ollaan normaalisti niin kotihiiriä että pelkkä ravintolassa syöminenkin tapaa vaatia jotain erikoisempaa syytä...
Huomiselle ja sunnuntaille on vielä kivat jutut suunnitteilla, ja eiköhän me jotain hauskaa kehitellä vielä sille varsinaiselle hääpäivällekin, vaikka Villellä onkin silloin ihan tavallinen työpäivä. Kuten sanottu, arkipäiviä on ihan tarpeeksi, joten pidetään nyt hauskaa oikein olan takaa kun on syy ja tilaisuus. Tylsäähän se olis jos sit vasta sais juhlia kun on "kunnioitettavammat" numerot mittarissa... ;)
Oih, vähänkö mä muuten tykkäsin tuosta mun hääkimpusta. Jotkuthan niitä kuulemma jopa kuivaa tauluiksi sun muiksi, mutta mun kimppu meni kyllä ihan roskikseen oltuaan ensin useamman päivän maljakossa meidän ilona. Mutta nätti se oli.
Kuvat: Tara Lehtonen

4 kommenttia:

Iitu ja kumppanit kirjoitti...

ONNEA ONNEA ONNEA!!!!!!!!!!!!!!
"Ketunpoika punaturkki, ketunleipää haukkaa, illan tullen joen rantaan mutkitellen laukkaa. Oispa somaa kaverinsa kanssa yössä olla, kaarnaveneen kulkua kuulla kuutamolla.

Täällä yksi ketunpoika kaipaa ystävää. Kuka tassuun tarttuisi, kumppaniksi jää?

Ketunpoika oksan viskaa joenveden juoksuun. Ehkä toinen yksinäinen vastaa turkin tuoksuun. Ketunlaulu tunteellinen on kuin kirje kuulle. Kesäöinen terveinen rannan lehtipuulle.

Täällä yksi ketunpoika kaipaa ystävää, kuka tassuun tarttuisi kumppaniksi jää?

Kohtaa tiellä joenmutkan kaksi kettulasta, kaikki kaveruuden kellot soittaa nyt ja vasta. Ystäväksi yksinäisen löytyi punaturkki,kuutamoista kulkua villiminkit kurkki.

Täällä yksi ketunpoika kaipaa ystävää, kuka tassuun tarttuisi, kumppaniksi jää?"

Andy kirjoitti...

KIITOS!

Mua edelleen pienesti harmittaa ettei kukaan huomannut ottaa videolle kun sä lauloit ton, meni meinaan sen verran hienosti! =D

marketta kirjoitti...

Iitun sydämeenkäypä lauluesitys on varmasti kaikilla muistissa! Ja toinen yhtä unohtumaton elämys, teidän häävalssinne. Paljon onnea, ja monia uusia onnellisia vuosia.

Andy kirjoitti...

Kiitos paljon! Mekin tykättiin kovasti meidän häävalssista, sitä oli hauska harjoitella. :)