torstai 15. huhtikuuta 2010

Puhalillat

Tänään, vihdoinkin, päästiin sinne IKEAan asti, hankkimaan sitä juustohöylää. Vaikka Ville onnistuikin ottamaan vähän takapakkia jo lähes täysin parantuneen selkänsä kanssa venyttelemällä eilen illalla vähän turhankin innokkaasti. Varomattomien verryttelyjen vuoksi selkä on kuulemma taas huomattavasti jäykempi ja kipeämpi, mutta kyllä sen kanssa pärjää. Ja tällä kertaa annetaan sen levätä varmasti riittävästi ennen mitään ylimääräistä reuhtomista, eiks vaan kulta..?
Äärest hienon Smaka-juustohöylän lisäksi mukaan tarttui vähän leivontavälineistöä, kakkuvuoan ja nuolijan muodossa. Jos sitä vaikka pitkästä aikaa innostuis väsään jotain, kun olis tarvittavat työkalutkin. Me ollaan aika laiskoja leipomaan, vaikka sit aina kun alkaa oikeasti tekemään jotain, sitä muistaa nopeasti kuinka hauskaa se oikeasti onkaan. Miksköhän se sitten myös unohtuu yleensä vauhdikkaasti?
Ja kun IKEAan mennään, pitää sitä tietenkin tosiaan syödä myös niiden legendaarisia lihapullia. Ne on oikeasti varsin maukkaita. Me hoidettiin muutenkin visiitti oikein pitkän kaavan mukaan, eli ensin syömään, sitten kierrettiin rauhassa koko paikka, ja lopuksi mentiin vielä kahvittelemaan ja nauttimaan puoliksi palanen Daim-kakkua. Joka, totta puhuakseni, on vielä houkuttelevampi syy käydä IKEAssa kuin lihapullat...

Ei kommentteja: