torstai 8. huhtikuuta 2010

Paperit kateissa

Paperisota tökkii taas. Tällä kertaa vuorossa on työsuhteen jatkoon liittyvät asiat. Alunperinhän Ricen proffani tarjosi suullisesti jatkomahdollisuutta jo vuodenvaihteessa, ja muutama viikko sitten tiedekunta sai vihdoin väsättyä oikein virallisen tarjouskirjeen allekirjoitettavakseni. Tai näin minulle ainakin kerrottiin. Sähköpostissa sihteeri meinaan vastasi tiedusteluihini, että ihan lähiaikoina kyseisen paperin pitäisi ilmestyä postilokerooni. Vaan ei ole näkynyt.

Olenkin käynyt sihteerin pakeilla viimepäivinä oikein kiusaksi asti. Alkuviikosta sain jo itselleni kopion sihteerillä olleesta tarjouskirjeen kopiosta. Vaan alkuperäistä ei edelleenkään kuulunut. Tänään seisoin sitten vieressä, kun sihteeri soitteli ympäri kampusta papereita tiedustellen. Ja tulihan asiaan vihdoin valaistusta.

Kansainvälisten asioitten toimistosta oli aikanaan ehdotettu, että minun nykyistä pestiäni jatkettaisiin nimellisesti parilla kuukaudella, jotta työsopimusten väliin ei tulisi lainkaan katkoa. Se kuulemma helpottaa asiointia viranomaisten kanssa. No joku virkaintoinen välikäsihän päätteli tästä, että minut otetaankin töihin kahdeksi lisäkuukaudeksi koko vuoden sijasta. Ja oli siksi jättänyt "ylimääräisen" työtarjouksen pöydälle lojumaan. Ei ollut sentään ehtinyt vielä vetää sitä silppurista läpi.

Nyt pitäisi paperien olla sitten matkalla oikeaan suuntaan. Saas nähdä sujuuko jatko kuinka sujuvasti.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Luin tapani mukaan tämänkin jutun Maurille ja kommentti oli" kyllä täytyykin olla tohtori, että noista paperisotkuista selviää".
Olethan sinä jo tottunut pitämään puoliasi, näytä vaan niille miten sinnikkäästi suomalainen hoitaa asiat.

Ville kirjoitti...

rauni: Onhan tässä jo totuttu tappelemaan paperien kanssa. Ainakin sihteeri jo lupasi että asia etenee, joten pidetään peukkuja.