tiistai 5. lokakuuta 2010

Kosinnoista vielä

Houston Chronicleen säännöllisesti kolumnia kirjoittava Ken Hoffman käsitteli päivän lehdessä mm. samaa aihetta mistä minäkin kirjoitin eilen, eli viime perjantain kosintaa Astrojen pelissä. Hoffmanilla oli aiheesta enemmänkin taustatietoa, jonka ajattelin puolestani jakaa edelleen eteenpäin.
  • Kosinnan järjestäminen Astrojen matsissa kustantaa hulppeat 300 dollaria. Hintaan sisältyy kaksi lippua, sekä DVD pusukamerapätkästä, eli siis myös siitä kosinnasta.
  • Tänä vuonna kosintoja on nähty 19 kappaletta, joista jokaiseen on vastattu myöntävästi.
  • Pusukamera on ollut osa pelitaukoviihdettä vuodesta 2004 ja koko ajalta kosintojen määrä on järisyttävät 140 (!). Näistä ilmeisesti kaksi kosijaa on saanut rukkaset, tosin varmuutta asioiden lopullisista käänteistä ei ole. Oletan siis että kamerat on käännetty suht vauhdikkaasti sivuun kun vastaus ei olekaan ollut välitön kyllä, mikä on sinänsä hirmu reilua ja ehkä edes hitusen hillitsee nolouden määrää.
Siitä ei ole tietoa kuinka moni näistä 138 kihlautuneesta pariskunnasta on a) päässyt naimisiin asti, tai b) yhä aviksessa. Ehkä kaikki (tai no, se perjantain pariskunta ei oo kyllä varmaan vielä ehtinyt), mutta kyynisenä ihmisenä en silti voi olla ajattelematta että ehkä tuohonkin joukkoon mahtuu muutama kosittu, joka ei ole vaan kehdannut kieltäytyä julkisesti, vaan asiat on hoideltu sit yksityisemmin jälkikäteen...

Ei kommentteja: