sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Halloween-synttärit

Hyvää synttäriä Ville!!
Aamulla tyynylle ilmestyi jälleen mystisesti iso pino paketteja, joiden avaamisella oli kiva aloittaa päivä.
Paketeista paljastui mm. 2000-palainen palapeli Las Vegasin Stripistä iltavalaistuksessa, toinen osa viime vuonna saadulle Elric-kirjalle ja New Yorkia käsittelevä opaskirja.
Marketan ja Sepon lähettämän ja jo jokin aika sitten saapuneen paketin sai vihdoinkin avata tänään ja sieltä kuoriutui pieni Aalto-juttu. Meidän jalkapallohurahtaneisuus taitaa olla päässyt aika pitkälle kun Ville totesi että tuohan on oikeastaan vähän Texansien logon muotoinen.
Eilen tuli postissa myös Ollin ja Riittan lähettämä lahjus, eli lahjakortti yhteen paikalliseen pihviravintolaan. Ei olla aikaisemmin kyseisessä paikassa käytykään, joten kiva päästä kokeilemaan jotain uutta. Lahjakortin summa oli melkoisen avokätinen ja sai vähän epäilemään että onkohan se meille ihan liian hieno ravintola, mutta pikainen nettisivujen vilkaisu vähän huojensi. Kyllä me siis taidetaan pärjätä ilman suurempia ongelmia ja se avokätinen summa mahdollistaa useamman kuin yhden visiitin (etenkin kun lahjakortin mukana tuli vielä ylimääräisenä ravintolan lähettämä pienempi bonuslahjakortti rajoitetulla voimassaoloajalla).
Lahjojen avaamisen jälkeen oli aika nauttia synttäriaamiaista, joka kyllä rehellisyyden nimissä lähenteli brunssia kun meillä on vapaapäivinä tapana nukkua aika pitkään... Mutta oli se sitten nimeltään mikä hyvänsä, päivän ensimmäinen ateria päättyi synttärikakkuun, jollaiseksi Ville valitsi tänä vuonna tiramisukakun.
Oli muuten ihan tosi hyvää, ja ihan parasta on se että sitä saa syödä monta kertaa! Juhlatunnelmaa lisäsivät omalta osaltaan eilen ostetut kauniit synttärikukat, vaikka meillähän on kukkia epäsäännöllisen säännöllisesti arkenakin. Nämä kyseiset rehut ostettiin kuitenkin ihan nimenomaan Villeä varten.
Koska tänään on Villen synttärien lisäksi myös Halloween, meillä tarjoillaan jälkkäriksi synttärikakun lisäksi myös erikoiskeksejä. Oreo-kekseistä on nimittäin tehty ajankohdan kunniaksi Halloween-painos, jossa normaalisti valkoinen täyte onkin oranssi (maku on kuitenkin sama) ja keksien toisella puolella on teemaan sopiva kuvitus (löytyy niin kurpitsaa, lepakoita kuin kummituksiakin).
Joten eri hauskaa Halloweenia kans!

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää täältäkin vielä!
Hauskaa Halloweeniä myös näin jälkikäteenkin.
Se tosiaan muistuttaa "tosin vain vähän" sitä logoa, ei ole aiemmin tullut sitä tuolla silmällä katsottuakaan.
Meilläkin kävi lauantai-iltana kolne karkin kerääjää, saivat muuten ihan aitoamerikkalaista suklaata. Niitä jäi sieltä meidän retkeltä käyttämättä, kun me ei niin kovia karkinsyöjiä olla ja tuli niitä erilaisia ostettua evääksi yhdeltä pysähdyspaikalta.
Ne Oreokeksit maistuivat ihan meidän Dominokekseiltä, lienevätkö samaa sukua, vaikka eri maata.
Pekaanipähkinäpiiras oli hyvää, mutta vain pieninä annoksina, se kun oli niin makeaa ja rasvaista, mutta nam nam..
Niistä saguarovauvoista.. onkohan niilläkin välillä talvitauko kasvamisessa, tai jos ne vasta 70 vuotiaina tekevät ensimmäisen oksansa, niin eihän niiden pidäkkään kovin paljon vuodessa kasvaa. Toisaalta ovat ressukat vähän kaukana kotoa, hauskan näköisiä kuitenki pikkupiikkeineen.
Tulee mieleen pieni kissanpentu joka yrittää näyttää kynsiään ja sähistä kuin isokin kissa.

Andy kirjoitti...

Oreot on hyvin samanlaisia kuin Dominotkin, lienee makuasia kummista pitää enemmän, itse tykkään luonnollisesti molemmista.. ;)

En mä tiedä Saguaron kasvatuksesta oikeasti yhtikäs mitään, paitsi että talvella saa kastella vielä vähemmän kuin kesällä, niin onhan se toki mahdollista että on kasvutauko. Tai sit ne ei vaan erityisemmin viihdy meillä. Mut katsellaan mitä tulee, raportoimme kyllä niidenkin kuulumiset vastaisuudessakin. =D