tiistai 11. elokuuta 2015

Coca-Cola

Tiedättekö mistä voi päätellä, että meillä ei juoda juuri lainkaan limpparia? No esimerkiksi siitä, että mulla oli edelleen jääkaapissa melkein kolme vuotta sitten Atlantassa World of Coca-Colasta saatu limupullo. Enkä nyt varsinaisesti tarkoituksella ajatellut sitä ikuisesti säästellä matkamuistona.
En edes oikein tiedä missä vaiheessa me lopetettiin käytännössä kokonaan limsojen ostaminen, kyllä meillä sitä ennen oli aika useinkin. Nykyisin juon mitään limpparia ihan äärimmäisen harvoin, enkä silloinkaan kokista, joka ennen oli mun suosikki. Tänään kuitenkin päätin vihdoinkin korkata tuon pikkupullon, vaikka vähän epäilinkin ettei se enää näin monen vuoden jälkeen ole välttämättä ihan parhaimmillaan.
Kyllä se ihan tutulta maistui, eikä ainakaan vielä ole aiheuttanut mitään vatsanväänteitäkään. Luulen että siinä oli pari vuotta sitten vähän enemmän hiilihappoa, mutta ei se kyllä mitenkään erityisen pahasti ollut laimentunut. Mutta ehkä tästä opimme sen, ettei ihan heti tarvitse ostaa uutta limupulloa kaappiin, kun ei sitä tule juotua kuitenkaan. Ja hyvä niin, on mulla niitä epäterveellisiä paheita ihan riittävästi ilman limppareitakin.

2 kommenttia:

Emmi Hakansson kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa:)
Ps. Jouduin hakemaan työmatkalla pullon kokista töihin luettuani tän tekstin aamupalalla:D Mäkin oon siis lähes luopunut limsanjuonnista...Ihme himo tuli hha!

Andy kirjoitti...

Haha, pahoittelut, ei ollut tarkoitus aiheuttaa mitään limuhimotusta! :)

Kiitos haasteesta, vastailen ehdottomasti kunhan ajatus kulkee taas. Tällä viikolla syksyn uudet kansainväliset opiskelijat saapuvat Riceen, joten töissä on sen verran kiire ettei kotiin päästessä enää oikein riitä aivotoimintaa mihinkään...