keskiviikko 19. elokuuta 2015

Vanhanaikaista

Suomessa suoritetun tavaranraivausoperaation yhteydessä luovuimme melkein kaikista meidän CD-levyistä (ja oikeastaan melkein kaikesta muustakin tavarasta mitä meillä Suomessa vielä oli). Oli kuitenkin aivan itsestään selvää, että jotkut levyt oli pakko säästää, jonka lisäksi ne säästetyt levyt ovat jopa matkalla tänne Houstoniin.* Ja jos on CD-levyjä, pitää olla myös jotain jolla niitä voi soittaa. Eli siinä missä ilmeisesti suurin osa ihmisistä on siirtymässä kokonaan ihan muihin ratkaisuihin, me ostettiin just uusi CD-soitin!
Uusi ostos on ollut käytössä jo vaikka kuinka monta kertaa ja sillä on kuunneltu sekä radiota (ESPN-asemaa, luonnollisesti), CD-levyjä, että musiikkia mun puhelimesta. En ollut edes tajunnut miten paljon olen kaivannut musiikkia, jota olen viime aikoina kuunnellut ainoastaan juoksulenkeillä. Kotona en jaksa kuulokkeita, enkä läppärin kaiuttimien laatua. Ei tää meidän uusi laitekaan mikään maailman laadukkain ole, mutta meidän nykykäyttöön ihan riittävä.


*CD-levyjen lisäksi säästin jopa muutaman vinyylilevyn. Ne sentään eivät matkusta Houstoniin, mutta luopuakaan en niistä aio. Joissain asioissa vanhanaikaisuus on vaan paikallaan.

4 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Juu, minäkin kuuntelen vanhaa putkiradiota kesäillan iloksi.Lauantai-illan toivotut pitää pintansa.

Rauni kirjoitti...

Kyllä radio on hyvä, sieltä voi kuunnella musiikin lisäksi uutisia ja muutakin asiaa.nk

Andy kirjoitti...

Meillä tosiaan radiosta kuunnellaan vaan ESPN-urheilukanavaa. Musiikki tulee joko CD-levyiltä tai mun puhelimen kautta. :)

Andy kirjoitti...

Mä en jaksa radiokanavien musiikkivalikoimia, eli meillä musiikki tulee levyltä tai puhelimesta. Uutiset taas luetaan netistä tai sanomalehdestä, radiosta kuunnellaan vaan urheilukanavaa. :)