torstai 13. elokuuta 2015

Kenkäorganisaatio

Meillä jäi Suomesta vähän päälle tavaroiden järjestely ja läpikäyminen, ja sen projektin yhteydessä havahduin siihen, että mulla meillä on aika paljon kenkiä... Joista suurin osa jää käyttämättä ihan vaan sen vuoksi, etten koskaan jaksa penkoa vaatehuoneesta pinon alimmaista kenkälaatikkoa, vaan käytän samoja, helpommin saatavilla olevia pareja. Siispä mietimme uusia, parempia tapoja kenkäorganisaatioon, ja päädyimme tekemään parikin uutta hankintaa.
Eteiskomeroon ostettiin uusi kenkäteline, jonka laatikosta Mikon pakkauspaperit olivat muuten peräisin. Vanha kaksihyllyinen teline siirtyi vaatehuoneeseen ja eteisessä on nyt jopa neljä hyllyä tilaa kengille. Huomattavasti vanhaa parempi ratkaisu, koska näistä kengistä noin puolet ajeli ennen eteiskomeron lattialla, kun nyt sinne pystyy jopa astumaan sisään!
Vaatehuoneeseen hankittiin vanhan kenkätelineen lisäksi Ikeasta kaksi tällaista roikkuvaa telinettä, joihin kumpaankin saa esille kuusi paria kenkiä. Kätevistä avohyllyistä saa helposti haluamansa parin, kenkien ollessa edelleen varsin hyvin suojassa.
Operaation ansiosta vaatehuoneesta lähti tämän verran kenkälaatikoita! Me ollaan ainakin ihan tosi tyytyväisiä uuteen organisaatioon. Uudet ratkaisut ovat vähintäänkin esteettisempiä kuin nuo valtavat kenkälaatikkopinot, sekä myös käytännöllisempiä, kun kaikki on helpommin saatavilla ja näin ollen toivottavasti vähemmälle käytölle jääneet paritkin pääsevät vähän useammin katsomaan maailmaa.

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Olettehan kuulleet Imelda Marcosista?Vielä on ehkä vähäsen matkaa hänen 800 kenkäpariinsa...

Andy kirjoitti...

Onneksi on matkaa, ihan noihin määriin ei sentään tarvitsekaan päästä. ;)